המכללה האקדמית ספיר מובילה בנתוני המעבר של הבחינה החיצונית של מועצת רואי החשבון בחשבונאות פיננסית
מועצת רואי החשבון פרסמה השבוע את תוצאות נתוני המעבר בבחינה החיצונית של מועצת רואי החשבון בחשבונאות פיננסית. על פי התוצאות, המחלקה לכלכלה במכללה האקדמית ספיר בין המוסדות המובילים עם שיעור עוברים של 89% - כאשר שמונה מתוך תשעת הנבחנים עברו בהצלחה את הבחינה.
ד"ר שרון חדד, ראש המחלקה לכלכלה: "התכנית לחשבונאות של המחלקה לכלכלה בספיר הוכיחה פעם נוספת שהיא בין התוכניות הטובות בארץ ללימודי חשבונאות. מה שמרשים בהישג זה שהמחלקה מקבלת סטודנטים בעלי נתוני קבלה שלא היו מאפשרים להם ללמוד באוניברסיטאות, אבל בעבודה קשה, מקצועיות ללא פשרות ויחס אישי של סגל התכנית בהובלתה של פרופ' גילה בניסטי, הסטודנטים שלנו מצליחים לעמוד באתגרים הקשים של המסלול לחשבונאות".
מידע נוסף שיכול לעניין אותך
כשעבר, הווה ועתיד נפגשים
לאחרונה, כחלק מהחיבור בין אקדמיה לתעשייה, ביקרו סטודנטיות וסטודנטים מהמחלקה למדעי המחשב, בליווי ראש המחקה ד"ר גדי סולוטורובסקי, באמדוקס שדרות.
הסטודנטיות והסטודנטים התקבלו בחברת אמדוקס בחום והקשיבו להרצאות קצרות ומעוררות השראה על האופן שבו בינה מלאכותית משנה את שיטות העבודה שלהם, קיבלו טיפים חשובים מאגף משאבי אנוש בחברה, והצגה של תוכנית ההתמחות שלהם, בשיתוף הפקולטה לטכנולוגיה של המכללה האקדמית ספיר.
ד"ר גדי סולוטורבסקי, ראש המחלקה למדעי המחשב במכללה האקדמית ספיר: "לפני שנתיים עזבתי את חברת אמדוקס כדי להתמנות לראש המחלקה למדעי המחשב במכללה האקדמית ספיר.
אתגרים גלובליים. משלחת ביה"ס למשפטים בסיינה.
במסגרת שיתוף פעולה בינלאומי בין בית הספר למשפטים במכללת ספיר לבין אוניברסיטת סיינה ואוניברסיטת מילאנו-ביקוקה באיטליה, חמישה סטודנטיות וסטודנטים מצטיינים לתואר שני במשפטים (שנה ב') יצאו למשלחת, במהלכה השתתפו בקורס בינלאומי בסיינה ובמילאנו בנושא: משברים חוקתיים וביטחון סייבר: מוסדות, זכויות ואתגרים גלובליים.
ד"ר נועם בן אשר, סטודנט לתואר שני במשפטים משתף: "הייתה חוויה מעשירה ומעצימה. ההזדמנות להכיר דמויות בולטות בתחום המשפט, לפגוש סטודנטים ישראלים וזרים וכמובן - להתנסות בשפה האנגלית היוו עבורי אתגר ועניין.