המכללה האקדמית ספיר מובילה בנתוני המעבר של הבחינה החיצונית של מועצת רואי החשבון בחשבונאות פיננסית

מועצת רואי החשבון פרסמה השבוע את תוצאות נתוני המעבר בבחינה החיצונית של מועצת רואי החשבון בחשבונאות פיננסית. על פי התוצאות, המחלקה לכלכלה במכללה האקדמית ספיר בין המוסדות המובילים עם שיעור עוברים של 89% - כאשר שמונה מתוך תשעת הנבחנים עברו בהצלחה את הבחינה.

ד"ר שרון חדד, ראש המחלקה לכלכלה: "התכנית לחשבונאות של המחלקה לכלכלה בספיר הוכיחה פעם נוספת שהיא בין התוכניות הטובות בארץ ללימודי חשבונאות. מה שמרשים בהישג זה שהמחלקה מקבלת סטודנטים בעלי נתוני קבלה שלא היו מאפשרים להם ללמוד באוניברסיטאות, אבל בעבודה קשה, מקצועיות ללא פשרות ויחס אישי של סגל התכנית בהובלתה של פרופ' גילה בניסטי, הסטודנטים שלנו מצליחים לעמוד באתגרים הקשים של המסלול לחשבונאות".

סטודיו דרום (.קום)

חממת סרטי הביכורים של פסטיבל קולנוע דרום: סטודיו דרום (.קום) בסוף חודש ינואר, בין התאריכים 31.1-5.2, תתקיים חממת 'סטודיו דרום' זו השנה השישית, המוקדשת לבמאים/יות ומפיקים/ות בישראל, המעוניינים לקדם פרויקט עלילתי ארוך ראשון או שני. לעמוד החממה החממה בת 5 הימים מתקיימת ביוזמת המכללה האקדמית ספיר, בית הספר לאמנויות הקול והמסך ופסטיבל קולנוע דרום, בשיתוף חממת Produire au Sud של פסטיבל שלוש היבשות בנאנט, צרפת, המכון הצרפתי בישראל ופרוייקט הקולנוע הישראלי – קרן רבינוביץ לאמנויות ומשרד התרבות והספורט. חממת “סטודיו דרום” תתקיים במתכונת קורונה, בהובלת מומחים בינלאומיים וישראליים.

חדש על המדף:  תרבות אדריכלית בירושלים בתקופת המנדט הבריטי

"Architectural Culture in British Mandate Jerusalem, 1917-1948"- ספר חדש לד"ר ענבל בן-אשר גיטלר, מרצה במחלקה לתקשורת, במחלקה לתרבות - יצירה והפקה ובמחלקה ללימודים רב-תחומיים הספר "תרבות אדריכלית בירושלים בתקופת המנדט הבריטי, 1917-1948", עוסק בתקופה מרתקת וקריטית בהיסטוריה האדריכלית של ירושלים. הספר מציג את אדריכלות תקופת המנדט מזווית חדשה, ובוחן אותה דרך מחקר של ארבעה בניינים להם נודעה השפעה ארוכת-טווח על המרחב הבנוי של העיר. המחברת מראה כיצד בנייתם נוצרה מתוך השפעות בין-תרבותיות ויחסים בין קהילות הבריטים, האמריקאים, הציונים והפלסטינים המוסלמים.