המכללה האקדמית ספיר דורגה כמוסד מצטיין בסקר התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות 2020.

סקר של התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות לשנת 2020, מציב את המכללה האקדמית ספיר ברשימת המכללות המצטיינות, במדד שביעות הרצון מאיכות ההוראה.

במסגרת הסקר, הסטודנטים נתבקשו לדרג את שביעות הרצון במוסדות השונים, בשקלול כלל הסעיפים בהם: רמת הקורסים, תכנית הלימודים, רמת המרצים והמתרגלים ועוד.
המכללה האקדמית ספיר דורגה במקום השלישי מבין המכללות המתוקצבות בהן סטודנטים הביעו את רמת שביעות הרצון הגבוהה ביותר מאיכות ההוראה עם ציון של 3.04.

פרופ' ניר קידר, המשנה לנשיא בספיר הביע סיפוק רב מתוצאות הסקר: "גאווה גדולה עבור המכללה האקדמית לזכות בדירוג כמוסד מצטיין. איכות ההוראה הייתה ותישאר בראש מעיינינו, יחד עם דאגה לרווחת הסטודנטים והסטודנטיות. נמשיך להוביל ולקדם מצוינות אקדמית, בזכות שיתוף פעולה בין סגל המרצים והמרצות המסור ובין הסטודנטיות והסטודנטים המוכשרים שיחד הופכים את ספיר למכללה הציבורית הגדולה והאיכותית בישראל".

סגירת מעגל

דני גבע ששיחק בסדרה 'פרשת השבוע' של רני בלייר, נכנס כעת לנעליו ויחליף אותו בתור ראש מסלול משחק בבית הספר לאמנויות הקול והמסך גבע, אשר הצטרף כמרצה לסגל בית הספר ב-2019, הוא שחקן במה ומסך ותיק ומנוסה, בוגר "בית צבי", הופיע בסרטים ובסדרות "קרוב לבית", "שנת אפס", "תיק סגור", "חדר מלחמה", "זנזורי", "החממה" ועוד רבים. זוהי סגירת מעגל עבור גבע, אשר  שיחק בסדרה 'פרשת השבוע' אותה יצר וביים רני בלייר.

ד"ר גיל בוצר פתח את הכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג

ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי, שימש דובר מרכזי בכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג שנערך זו השנה ה-17 באוניברסיטת ,Oxford Brookes אנגליה. במסגרת הרצאתו, שפתחה את הכנס, הציג בוצר את תמונת המצב הנוכחית של חקר האימון בארגונים, באמצעות אינטגרציה של ממצאי סקירות ספרות שיטתיות ומחקרי מטא-אנליזה שפורסמו במהלך העשור האחרון. בוצר הציג מפה מקיפה של המחקר בתחום המציגה את הטריטוריות הנחקרות ביותר ומצביעה על שטחים שדורשים ביסוס נוסף או שטחים שטרם נחקרו ומסגרת מארגנת של אימון במקום העבודה המתארת את גורמי ההקשר, הקלט והתהליך  והקשר שלהם לתוצאות האימון.