המכללה האקדמית ספיר דורגה כמוסד מצטיין בסקר התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות 2020.

סקר של התאחדות הסטודנטים והסטודנטיות לשנת 2020, מציב את המכללה האקדמית ספיר ברשימת המכללות המצטיינות, במדד שביעות הרצון מאיכות ההוראה.

במסגרת הסקר, הסטודנטים נתבקשו לדרג את שביעות הרצון במוסדות השונים, בשקלול כלל הסעיפים בהם: רמת הקורסים, תכנית הלימודים, רמת המרצים והמתרגלים ועוד.
המכללה האקדמית ספיר דורגה במקום השלישי מבין המכללות המתוקצבות בהן סטודנטים הביעו את רמת שביעות הרצון הגבוהה ביותר מאיכות ההוראה עם ציון של 3.04.

פרופ' ניר קידר, המשנה לנשיא בספיר הביע סיפוק רב מתוצאות הסקר: "גאווה גדולה עבור המכללה האקדמית לזכות בדירוג כמוסד מצטיין. איכות ההוראה הייתה ותישאר בראש מעיינינו, יחד עם דאגה לרווחת הסטודנטים והסטודנטיות. נמשיך להוביל ולקדם מצוינות אקדמית, בזכות שיתוף פעולה בין סגל המרצים והמרצות המסור ובין הסטודנטיות והסטודנטים המוכשרים שיחד הופכים את ספיר למכללה הציבורית הגדולה והאיכותית בישראל".

תערוכת אמנות "שיניים שחורות"

תערוכה חדשה של האמנית טל שושן ביום שלישי, 1.12.2020 תפתח בגלריית בית הספר לאמנות במכללה האקדמית ספיר תערוכה חדשה "שיניים שחורות" של האמנית טל שושן. אוצרת התערוכה: מיכל שמיר, ראש בית הספר לאמנות במכללה האקדמית ספיר. בשעה 14:00 יתקיים שיח גלריה עם אמנית טל שושן. בתערוכה, העולם אותו שושן יוצרת ומציבה לנו בחלל מזכיר חדר של אלכימאי שעלה על גדותיו או מאורה של מכשפה שיצאה משליטה.  יצורים חצי אורגנים חצי מלאכותיים. צורות  וגטטיביות שגידלו מוטציות והסתבכו סביב עצמן. אברים פנימיים חסרי תכלית ותפקוד.

פרס התרומה לאמנות הקולנוע

רני בלייר זכה בפרס התרומה לאמנות הקולנוע לשנת 2020 בפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA ה-13 בהודו ראש התכנית לתואר ראשון בביה"ס לאמנויות הקול והמסך, במכללה האקדמית ספיר, התסריטאי, הבמאי והשחקן, רני בלייר, זכה בפרס התרומה לאמנות הקולנוע לשנת 2020 בפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA בהודו. הפרס יוגש במסגרת הפסטיבל הבינלאומי לקולנוע  שיתקיים בפעם ה-13 באופן וירטואלי בין 26-28 לנובמבר, אשר מאורגן על ידי לשכת התקשורת הבינלאומית ואולפני מרוואה.   הזכייה בפרס היא בעקבות סיור של בלייר ופרופ' סמי שלום שטרית, ראש בית הספר לאמנויות הקול והמסך בספיר, להודו לפני שלוש שנים,  במסגרתו ביקרו בשלושה בתי ספר למשחק ונפ