ברכות לביה"ס למשפטים בספיר

בוגרי בית הספר למשפטים בספיר ממשיכים להוביל במבחני לשכת עורכדי הדין.

במבחן האחרון, שהתקיים באוגוסט 2020 הגיעו בוגרינו למקום הרביעי מכל מוסדות הלימוד בארץ ולמקום הראשון מבין כל המכללות עם 68 נבחנים.

הפרטים המלאים בידיעה שהתפרסמה בכלכליסט

מתוך דברים שמסרה ד״ר יופי תירוש, ראש בית הספר למשפטים בידיעה: "השנה אפילו יותר מבשנים רגילות, בית הספר למשפטים בספיר חש סיפוק רב מהישיגיהם המרשימים של בוגרינו בבחינות הלשכה: מקום 4 בארץ, והמכללה הראשונה מבין המכללות. אחרי דחיות חוזרות ונשנות של מועד הבחינה, בעיצומה של תקופה מאתגרת ברמה הגלובלית והמקומית, שוב הוכיחו בוגרינו ובוגרותינו את איכות ההשכלה המשפטית שהם מקבלים בספיר, וזאת במועד בחינה קשה במיוחד".

כלכלה מצטיינת

הסטודנטים במחלקה לכלכלה וחשבונאות במכללה האקדמית ספיר בראש טבלת שיעור מסיימי הבחינה בחשבונאות פיננסית מתקדמת. מנתוני מועצת רואי החשבון שפורסמו באחרונה, עולה כי 87% מהסטודנטים מהמחלקה לכלכלה במכללה האקדמית ספיר עברו את הבחינה בחשבונאות פיננסית מתקדמת במועד סתיו 2020, שיעור המעבר של המכללה האקדמית ספיר הוא הגבוה מבין כל מוסדות הלימוד בישראל. נתון זה מציב את המכללה האקדמית ספיר בראש טבלת עוברי הבחינה האימתנית מבין כלל המוסדות האקדמיים בארץ. מתוך 15 סטודנטים, 14 מהם ניגשו לבחינה בפעם הראשונה ועברו את הבחינה 13 סטודנטים.

חדש על המדף: שמש בכיסים

שמש בכיסים, ספר חדש לד"ר מיכל גטניו־קאלוש, מרצה בביה"ס לעבודה סוציאלית הספר הוא שילוב של סיפור אישי וסיפור הדרכה להתמודדות מיטבית עם משברים. ד"ר מיכל גטניו־קאלוש מתארת כיצד התמודדה עם נפילתו של חבר בפעילות מבצעית בלבנון ב־28.2.1999. באמצעות קטעי יומן שכתבה במשך 20 השנים שעברו מאז, היא מנסה להתחקות אחר התנהלותה, ולהבין כיצד התגברה על המשבר; בכנות וברגישות היא חושפת את תהליך הגילוי, הטיפול וההחלמה. הכותבת משלבת בין כתיבת פרוזה לכתיבה מדעית, בין רגשות ומחשבות לממצאי מחקרים.