ברכות לביה"ס למשפטים בספיר

בוגרי בית הספר למשפטים בספיר ממשיכים להוביל במבחני לשכת עורכי הדין.

במבחן האחרון, שהתקיים באוגוסט 2020 הגיעו בוגרינו למקום הרביעי מכל מוסדות הלימוד בארץ ולמקום הראשון מבין כל המכללות עם 68 נבחנים.

הפרטים המלאים בידיעה שהתפרסמה בכלכליסט

מתוך דברים שמסרה ד״ר יופי תירוש, ראש בית הספר למשפטים בידיעה: "השנה אפילו יותר מבשנים רגילות, בית הספר למשפטים בספיר חש סיפוק רב מהישיגיהם המרשימים של בוגרינו בבחינות הלשכה: מקום 4 בארץ, והמכללה הראשונה מבין המכללות. אחרי דחיות חוזרות ונשנות של מועד הבחינה, בעיצומה של תקופה מאתגרת ברמה הגלובלית והמקומית, שוב הוכיחו בוגרינו ובוגרותינו את איכות ההשכלה המשפטית שהם מקבלים בספיר, וזאת במועד בחינה קשה במיוחד".

פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-22 ננעל אתמול בערב (יום ד') במכון הצרפתי בתל אביב.
באירוע האקתון DisasterTech בנושא התמודדות עם אתגר השיטפונות העולמי, שנערך השבוע (שלישי) במרכז לחדשנות ויזמות במכללה האקדמית ספיר, זכו קבוצת הסטודנטים: שי מנשרי, עירית חולי נחום, איתי זסלבסקי וברק ספיר בפרס על הפתרון שהעלו.