לאחרונה פורסמה בוואלה! עסקים כתבה בהשתתפות ד"ר אסתי אונגר אבירם, ראש התכנית לתואר שני בניהול ופיתוח המשאב האנושי, על הבעיות שיש גם לבכירים בחברות בתקופת הקורונה. מנהלות ומנהלים, שלצד חיסכון כלכלי מתמודדים עם קשיים בניהול העובדים.
מתוך דבריה של ד"ר אבירם בכתבה: "החיסרון העיקרי לארגון ולפרט טמון באובדן המפגש האנושי, החברתי והבלתי-אמצעי המתקיים בארגון הפיזי. היתרון התחרותי האמיתי של ארגון הוא באיכות ובמחויבות של המשאב האנושי המרכיב אותו. ארגונים הם קודם כל מערכות חברתיות, ונותנות מענה לצרכים החברתיים של החבריה כמו הצורך בשייכות ובזהות, ולצרכים אישיים ומקצועיים כמו הצורך בהכרה, בהערכה, בקידום ובהמשך התפתחות".
מידע נוסף שיכול לעניין אותך
מלגת קרן שוקן למצוינות בבית הספר למשפטים בספיר
קרן שוקן מעניקה לסטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים.
השנה זכו למלגה 4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות בעלי ממוצע גבוה מאוד ו-4 סטודנטים/יות מצטיינים/יות ששירתו בשירות מילואים בעלי ממוצע גבוה מאוד.
בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית.
מאות סטודנטים לקחו חלק בעשייה למען העוטף
המכללה האקדמית ספיר ומנהלת תקומה קיימו את "שבוע ספיר בקהילה".
במהלך השבוע התקיימו ברחבי שדרות וחבל התקומה למעלה מ־20 אירועי קהילה, תרבות והתנדבות, לציון פעילות תוכנית "ספיר בקהילה", תוכנית הדגל המעניקה מלגות מגורים ופעילות לסטודנטים המשתלבים בעשייה חברתית ובשיקום האזור.
המכללה האקדמית ספיר, בשיתוף מנהלת תקומה וארגוני הסטודנטים "תוצרת הארץ", "החלוץ" ו"איילים", קיימו במהלך השבוע האחרון את "שבוע ספיר בקהילה", שבוע אירועים קהילתיים וחברתיים ברחבי שדרות וחבל התקומה, שנועד לציין את פעילות תוכנית "ספיר בקהילה" ואת מעורבותם של מאות סטודנטים בתהליכי השיקום, החיזוק והצמיחה של האזור.
ביוזמת מנהלת תקומ