אירוע הסיום החגיגי של הקליניקה הכלכלית כלל הצגת שמונה מיזמים אותם ליוו הסטודנטים במהלך השנה

באירוע שהתקיים במעמד נשיא המכללה, פרופ' שי פלדמן, הציגו בוגרי הקליניקה את התמונה הכלכלית של שמונה מיזמים שונים אותם הם ליוו במהלך השנה.

עבודת הקליניקה הכלכלית משכה השנה מתעניינים רבים מהמכללה ומהסביבה העסקית. הסטודנטים זכו לתשבחות רבות על עבודתם המקצועית והצגתם הרהוטה, הן מהקהל החי שהגיע והן מיושבי הזום שהיו חלק פעיל מהאירוע.

הקליניקה מתפקדת כמשרד כלכלי לומד ומספקת ייעוץ וליווי כלכלי לצוותי הפיתוח ולסטרטאפים.

סטודנטים מצטיינים מהמחלקה לכלכלה יישומית וניהול במכללה, לב ליבה של הקליניקה, מצוותים כרפרנטים כלכליים למיזמים ולפרויקטים חדשניים, צוברים ניסיון מעשי בניהול השיח הכלכלי של המיזמים, בגיבוש התמונה הכלכלית ולבסוף בהגשת מסקנות והמלצות להמשך דרכם של המיזמים.

הקליניקה פועלת בשיתוף פעולה מלא עם המחלקה לכלכלה והעומד בראשה, ד"ר שרון חדד, שמוביל את המחלקה לכלכלה על הידע האקדמי הצבור בה לחיבורים יישומיים עם עולם המעשה.

עמיעד גורביץ', מקים ומנהל הקליניקה: "הקליניקה הכלכלית היא מרכיב פעיל ומרכזי באקו-סיסטם שנבנה במרכז ח"י בספיר. הליווי והתמיכה ניתנים לאורך השנה למיזמים הצומחים במרכז ח"י בספיר, למיזמים הצומחים באזור הסמוך למכללה ולארגונים הפועלים בקמפוס ובסביבתו".

עוד על הקליניקה הכלכלית ח"י בספיר

4 תמונות מרצה וסטודנטים מציגים פרויקטים של הקליניקה הכלכלית ח"י ספיר

סגירת מעגל

דני גבע ששיחק בסדרה 'פרשת השבוע' של רני בלייר, נכנס כעת לנעליו ויחליף אותו בתור ראש מסלול משחק בבית הספר לאמנויות הקול והמסך גבע, אשר הצטרף כמרצה לסגל בית הספר ב-2019, הוא שחקן במה ומסך ותיק ומנוסה, בוגר "בית צבי", הופיע בסרטים ובסדרות "קרוב לבית", "שנת אפס", "תיק סגור", "חדר מלחמה", "זנזורי", "החממה" ועוד רבים. זוהי סגירת מעגל עבור גבע, אשר  שיחק בסדרה 'פרשת השבוע' אותה יצר וביים רני בלייר.

ד"ר גיל בוצר פתח את הכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג

ד"ר גיל בוצר, מרצה בכיר במחלקה לניהול המשאב האנושי, שימש דובר מרכזי בכנס הבינלאומי לחקר האימון והמנטורינג שנערך זו השנה ה-17 באוניברסיטת ,Oxford Brookes אנגליה. במסגרת הרצאתו, שפתחה את הכנס, הציג בוצר את תמונת המצב הנוכחית של חקר האימון בארגונים, באמצעות אינטגרציה של ממצאי סקירות ספרות שיטתיות ומחקרי מטא-אנליזה שפורסמו במהלך העשור האחרון. בוצר הציג מפה מקיפה של המחקר בתחום המציגה את הטריטוריות הנחקרות ביותר ומצביעה על שטחים שדורשים ביסוס נוסף או שטחים שטרם נחקרו ומסגרת מארגנת של אימון במקום העבודה המתארת את גורמי ההקשר, הקלט והתהליך  והקשר שלהם לתוצאות האימון.