אירוע הסיום החגיגי של הקליניקה הכלכלית כלל הצגת שמונה מיזמים אותם ליוו הסטודנטים במהלך השנה

באירוע שהתקיים במעמד נשיא המכללה, פרופ' שי פלדמן, הציגו בוגרי הקליניקה את התמונה הכלכלית של שמונה מיזמים שונים אותם הם ליוו במהלך השנה.

עבודת הקליניקה הכלכלית משכה השנה מתעניינים רבים מהמכללה ומהסביבה העסקית. הסטודנטים זכו לתשבחות רבות על עבודתם המקצועית והצגתם הרהוטה, הן מהקהל החי שהגיע והן מיושבי הזום שהיו חלק פעיל מהאירוע.

הקליניקה מתפקדת כמשרד כלכלי לומד ומספקת ייעוץ וליווי כלכלי לצוותי הפיתוח ולסטרטאפים.

סטודנטים מצטיינים מהמחלקה לכלכלה יישומית וניהול במכללה, לב ליבה של הקליניקה, מצוותים כרפרנטים כלכליים למיזמים ולפרויקטים חדשניים, צוברים ניסיון מעשי בניהול השיח הכלכלי של המיזמים, בגיבוש התמונה הכלכלית ולבסוף בהגשת מסקנות והמלצות להמשך דרכם של המיזמים.

הקליניקה פועלת בשיתוף פעולה מלא עם המחלקה לכלכלה והעומד בראשה, ד"ר שרון חדד, שמוביל את המחלקה לכלכלה על הידע האקדמי הצבור בה לחיבורים יישומיים עם עולם המעשה.

עמיעד גורביץ', מקים ומנהל הקליניקה: "הקליניקה הכלכלית היא מרכיב פעיל ומרכזי באקו-סיסטם שנבנה במרכז ח"י בספיר. הליווי והתמיכה ניתנים לאורך השנה למיזמים הצומחים במרכז ח"י בספיר, למיזמים הצומחים באזור הסמוך למכללה ולארגונים הפועלים בקמפוס ובסביבתו".

עוד על הקליניקה הכלכלית ח"י בספיר

4 תמונות מרצה וסטודנטים מציגים פרויקטים של הקליניקה הכלכלית ח"י ספיר

תערוכת אמנות "שיניים שחורות"

תערוכה חדשה של האמנית טל שושן ביום שלישי, 1.12.2020 תפתח בגלריית בית הספר לאמנות במכללה האקדמית ספיר תערוכה חדשה "שיניים שחורות" של האמנית טל שושן. אוצרת התערוכה: מיכל שמיר, ראש בית הספר לאמנות במכללה האקדמית ספיר. בשעה 14:00 יתקיים שיח גלריה עם אמנית טל שושן. בתערוכה, העולם אותו שושן יוצרת ומציבה לנו בחלל מזכיר חדר של אלכימאי שעלה על גדותיו או מאורה של מכשפה שיצאה משליטה.  יצורים חצי אורגנים חצי מלאכותיים. צורות  וגטטיביות שגידלו מוטציות והסתבכו סביב עצמן. אברים פנימיים חסרי תכלית ותפקוד.

פרס התרומה לאמנות הקולנוע

רני בלייר זכה בפרס התרומה לאמנות הקולנוע לשנת 2020 בפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA ה-13 בהודו ראש התכנית לתואר ראשון בביה"ס לאמנויות הקול והמסך, במכללה האקדמית ספיר, התסריטאי, הבמאי והשחקן, רני בלייר, זכה בפרס התרומה לאמנות הקולנוע לשנת 2020 בפסטיבל הבינלאומי לקולנוע NOIDA בהודו. הפרס יוגש במסגרת הפסטיבל הבינלאומי לקולנוע  שיתקיים בפעם ה-13 באופן וירטואלי בין 26-28 לנובמבר, אשר מאורגן על ידי לשכת התקשורת הבינלאומית ואולפני מרוואה.   הזכייה בפרס היא בעקבות סיור של בלייר ופרופ' סמי שלום שטרית, ראש בית הספר לאמנויות הקול והמסך בספיר, להודו לפני שלוש שנים,  במסגרתו ביקרו בשלושה בתי ספר למשחק ונפ