התכנסות מקצועית

ד"ר טל פדר
תרבות פועלת: בניית פלטפורמות חדשות לתרבות במרחבים של שוליות מרובה
דוברים ודוברות:
מר סאלח אבו ג'עפר, יזם תרבות ופעיל חברתי, מייסד ומנהל הספרייה העירונית ברהט. בוגר התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
מר סהל אלדבסאן, שחקן, יזם תרבות ופעיל חברתי, מייסד התיאטרון הערבי הראשון בנגב " תיאטרון אלמהבאש". בוגר התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' סוזן אלמלטקי פעילה חברתית, מובילה את תחום ההשכלה הגבוהה בעיר רהט ופועלת לפיתוח וקידום צעירים ושילובם באקדמיה. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר
גב' שרית גלעדי דור, מומחית בתחום המיתוג והתקשורת, בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' תמר דידי, אשת חינוך, מפתחת תוכניות לחדשנות, יצירתיות ומרחבי למידה ומנהלת פדגוגית בבית ספר תיכון ישבתי נריה. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
מנחה:
ד״ר טל פדר, עמית פוסט דוקטורט בפקולטה לארכיטקטורה ותכנון עירוני, טכניון מכון טכנולוגי לישראל, התכנית לתואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות המכללה האקדמית ספיר.

הפסקה

תרבות פועלת במרחב המגדרי
דוברים ודוברות:
גב' נועה חביב, חוקרת תרבות ואקטיביסטית ממקימות פורום הרשמים ומנהלי האוספים בישראל. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' דידי שמאלי המבורגר, אמנית ואוצרת עצמאית. יזמית של ארועי תרבות. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' ליאור אלפנט, דוקטורנטית במחלקה לסוציולוגיה באוניברסיטת בן-גוריון, חברת המועצה הישראלית לתרבות ואמנות, יו"ר פורום הקולנועניות ויוצרות הטלוויזיה בישראל, ואקטיביסטית פמיניסטית.
גב' נועה שכטר, במאית ומחזאית. מנהלת את קבוצת התיאטרון אנסמבל "כאן". מנהלת אמנותית פסטיבל תיאטרון קצר בתיאטרון צוותא. זוכת פרס רוזנבלום לאמנים מצטיינים לשנת 2018.
גב' נינה אופנהיים, מנכלי"ת בת"י – איגוד במאי ובמאיות התיאטרון בישראל, ומנהלת עמותת "אדם יוצר" – המפעילה את קבוצת התיאטרון "אנסמבל פספורט" ותכנית "ארט טים" לקידום אמנויות בקרב נוער מהפריפריה.
גב' אילנית תדמור, אומנית עצמאית, כוריאוגרפית, רקדנית, מרצה, יוצרת בקהילה ומורה מובילה לאימפרוביזציה וקונטקט-אימפרוביזציה. חברת המועצה הישראלית לתרבות ואמנות.
מנחה:
ד״ר יעל שנקר, ראשת התכנית לתואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המחלקה ללימודי תרבות – יצירה והפקה, חוקרת ומרצה בכירה במחלקה לאמנויות הקול והמסך, המכללה האקדמית ספיר.

הפסקה וארוחת צהריים

מושב ושולחן עגול מתקיימים במקביל
תרבות פועלת: בין הגלוי לנסתר בחיבורים בין חינוך לתרבות ואמנות
דוברים ודוברות:
גב' עידית בן משה גרינס, מורה, רכזת תחום תרבות יהודית וישראלית בביה"ס ומנהלת קבוצת תיאטרון קהילתי אשכול. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' מייסלון דלאשה, חוקרת, כותבת ופעילה חברתית, סוציולוגית החוקרת את ההפרדה הכלכלית והדתית לאומית בין בתי הספר בישראל, ואופן השלכתם על עתיד התלמידים הפלסטינים בהשכלה הגבוהה ובשוק העבודה. מרצה בחוג לסוציולוגיה ואנתרופולוגיה, אוניברסיטת תל-אביב.
מר רונן יצחקי (M.Mus) כוריאוגרף, אוצר ומנהל אמנותי, ראש החוג לתנועה באקדמיה למוסיקה ולמחול בירושלים. בוגר מכון מנדל, מייסד עמותת בין שמיים לארץ.
גב' יעל סרלין, אמנית רב-תחומית, ראשת המחלקה לאמנות מכללת אמונה.
מנחה:
גב' שירה לפידות, מרצה בתחומי יזמות תרבות ומנהיגות תרבות, שותפה לפיתוח אסטרטגי של תחומים שונים בעולם התרבות. מתמחה בחיבור בין תרבות לבין עשייה קהילתי. מרצה בתכנית לתואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.

שולחן עגול "תרבות פועלת במרחב המגדרי" למוזמנות ומוזמנים.
מנחה:
גב' יעלה חזות ינוקא, חוקרת, מרצה, יועצת ופעילה בתחום התרבות בהיבטים של מדיניות תרבות, אסטרטגיה וניהול תרבות. חברת המועצה הישראלית לתרבות ואמנות. מרצה בתכנית לתואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.

הפסקה

תרבות פועלת: הרחבת שימושים וקהלים - יצירה בטכנולוגיות חדשות
דוברים ודוברות:
גב' ענת הדדי ביטמן, מעצבת אופנה בכירה, בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' הדס זמר בן-ארי, מעצבת חוויה ואוצרת, מרצה בתוכנית לתואר שני בעיצוב תעשייתי בבצלאל.
מר חזי לביא, יזם רב תחומי המשלב מיומנויות אמנות, שיווק ופרסום. בוגר התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
ד"ר ארז מעין שלו, יוצר רב תחומי, דרמטורג ומנהל אמנותי שותף בתיאטרון תמונע.

מנחה:
מר יאיר ורדי, ראש מסלול יוצרים, התואר הראשון בתרבות - יצירה והפקה, המכללה האקדמית ספיר, יוצר תיאטרון, אוצר ומנהל אמנותי, דרמטורג ומעצב תאורה.

השִׂיפוּש- בין דיבור לבידור
גב' יעל מושקין, קלינאית תקשורת  ואמנית פרפורמנס של שפה ומילים. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
תרבות פועלת : שפות בצמתים בין תרבויות
דוברים ודוברות:
מר עמנואל ויצטום, מנהל פיתוח יצירתי בעונת תרבות ירושלים, מוזיקאי ומנהל אמנותי, מכהן כ creative resident בחברת Zeiss בגרמניה.
מר עומר לקנר רייכנטל, מנכ"ל תזמורת המהפכה, בוגר התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
גב' אפרת פישביין, יזמית תרבות ומפיקה, מנהלת מחלקת תוכן של מידברן. בוגרת התואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, המכללה האקדמית ספיר.
מנחה:
ד"ר עמרי הרצוג, חוקר ומבקר תרבות וספרות, מרצה בכיר בתכנית לתואר השני בלימודי תרבות בדגש על מנהיגות ויזמות בתרבות, רקטור המכללה האקדמית ספיר.

לתכנייה המלאה והרשמה באתר הכנס

הוספה ליומן 2022-11-16 09:30:00 2022-11-16 18:00:00 תרבות פועלת: הרחבות והצטלבויות תואר שני בלימודי תרבות אקס לאב וזום המכללה האקדמית ספיר info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public
הרשמה לאירוע