אירוע סיום המעבדה לחדשנות ויזמות משפטים Leagaltech

צוות השיפוט:
עו"ד רונית אמיר-יניב, שותפה במשרד יגאל ארנון ושות'
אילן אדמון, מנכ"ל (שותף) LawGeex
פרופ' עמרי ידלין, אוניברסיטת תל אביב (לשעבר נשיא מכללת ספיר ויזם שותף, ח"י בספיר).
עו"ד אתי דדיאשווילי, מנהלת הסניף הישראלי של ההאקתון המשפטי הגלובלי, LawGeex
עו"ד זהר פישר, משרד רובוס, יזם קהילת Law&Tech, Israel

התכנית:
8:30: ברכות
         ד״ר יופי תירוש, ראש בית הספר למשפטים, המכללה האקדמית ספיר
        עמוס ישראל, המעבדה ליזמות וחדשנות משפטית, בית הספר למשפטים, המכללה האקדמית ספיר

הצגת הפרוייקטים על ידי הסטודנטים
8:40: זכותביעה - ארז גבאי, תומר ריספלר, תומר דהן
9:00: תצהיר מקוון - ירדן ברבי, תום אזנקוט, עומר סתוי, טל סופר (Tazhir.com) (יעוץ כלכלי – מאור קורין).
9:20: מאזני צדק - הדר אוריאל
9:40: מיזם תביעות ייצוגיות - אושרית אלעל
9:50: Quick-Law - אסף שני, בטי גלר, לין בקשי (quick-law.com)

10:10: סיכום

התברכנו בפרגון, ביקורת ועזרה מ eco-system נפלא - זו הזדמנות להודות
תודה עמוקה למנטוריות/ם: עו"ד עדו ברגיל (Lawflex), מיכל בל (Lawgeex), עו"ד רונית אמיר-יניב, יגאל ארנון ושות', וניסים בראל.

תודה למי שעזרו, לימדו, הגיבו, אתגרו: עינת גבאי, ארד-אופיר (נציגי לקסיס-נקסיס); עו"ד הילה אהרוני Righty.io; עו"ד רון הדר, Ettorney; כב' השופטת סיגל רסלר-זכאי, וכן עו"ד אלדד קנטי, עו"ד זמר בלונדהיים ועו"ד ניר גורדון (משרד המשפטים), בלשכת עורכי הדין מחוז דרום - יו"ר הלשכה, עו"ד אלעד דנוך, המנכ"ל, עו"ד ג'ו ברגל; יו"ר ועדת האתיקה, עו"ד אורית סער; חברת נתיבי ישראל; מרכז צעירים, רהט.

תודה לסגל בבית הספר למשפטים – ד״ר נורית צימרמן, ד״ר שמעון בלום, עו״ד שלומי בלבן, ד״ר ברק אתירם, ד״ר שרון בר זיו.
תודה לצוות ח"י בספיר: אורית בר נצר-לניאדו, שגית פלטין-יפרח, דן פרייפלד, ובמיוחד לדן קאופמן וניר ראובן. לקליניקות לכלכלה, לשיווק ולמשפט ולעומדת/ים בראשן- עמיעד גורביץ', ד"ר וילי אברהם, ד"ר אוהד שקד וד"ר שרון בר-זיו ולמנהלי ומנהלות המעבדות האחיות.

נשמח ונתכבד שתהיו איתנו - https://sapir.zoom.us/j/5073315999

לפרטים נוספים על המעבדה לחדשנות וליזמות משפטית

הוספה ליומן 2020-06-21 08:30:00 2020-06-21 10:30:00 המעבדה ליזמות משפטית ח"י בספיר - חדשנות ויזמות המכללה האקדמית ספיר info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public
הרשמה לאירוע