סדנת ניהול

המחלקה למנהל ומדיניות ציבורית בחרה לשלב בתמהיל הקורסים סדנא ייחודית, פרקטית, המועברת במתכונות שונות למנהלים/ות בשוק הפרטי והציבורי.סדנת הניהול עוסקת באימון הסטודנטים בכל הנוגע להיבטי הניהול.
הסדנא מבוססת על האינטראקציות וקצב ההתקדמות של תלמידי הסדנא. תלמידי הסדנא מונחים בלבד (מסגרת) ולמעשה "יוצקים" את הניתוחים בשילוב החומר התיאורטי שילמד.

מנחה הסדנא: ד"ר שמוליק צרפתי, מנכ"ל, יועץ ארגוני ובעל קבוצת חברות עסקיות.

מטרות

• פיתוח מודעות והקניית מיומנויות ניהול: ניהול כללי, מנהיגות, ניהול זמן, מו"מ, שפת גוף, תקשורת, עבודת צוות, שיווק ומכירות ועוד
  • ניתוח המרכיבים ההתנהגותיים בתהליך התקשורת הפנים אירגונית

אופי הסדנא

סדנת ניהול תתבסס בעיקרה על השתתפות פעילה של התלמידים במשחקי תפקיד של מצבי ייעוץ וניהול שונים (פנים וחוץ ארגוניים).
התלמידים יחולקו לקבוצות בסיס בתחילת הקורס וינהלו יומן רישומים אודות התפתחות התכנים והרגשות. במהלך הסדנא יתקיימו מספר שיעורים באופן מרוכז ביום פעילות שנושאו ניהול ומנהיגות. מפגש זה יתקיים מחוץ למכללה, בנאות קדומים, מפגש Out-Door.