תקנון הטבת חבר מביא חבר לשנת תשפ"ז

logo tkuma

הטבת חבר מביא חבר

  1. במבצע רשאים להשתתף  סטודנטים פעילים לתואר ראשון או שני של המכללה האקדמית ספיר ( להלן - "המכללה") אשר יפנו חבר/ה להירשם למכללה. המכללה שומרת לה את האופציה להחליט על אוכלוסיות נוספות שישתתפו בהטבה בכל זמן נתון.
  2. תקופת ההטבה הינה החל ממועד פרסום התקנון 8.9.26 ועד ליום 1.11.2026 בחצות. המכללה שומרת לה את האופציה להחליט על אורך תקופות ההטבה והיקפן לאורך השנה לפי שיקול דעתה. 
  3. ההטבה מתייחסת ואך ורק לנרשמים לשנה א' ללימודי תואר ראשון בשנת הלימודים תשפ"ז, סמסטר א לתכניות הבאות לתואר ראשון: מדעי המחשב-כללי וניהול מוצר, מדעי הנתונים, מדעי החיים, הנדסת תעשיה וניהול, אמנויות הקול והמסך, תרבות יצירה והפקה. המכללה רשאית לשנות את רשימת המחלקות מעת לעת. 
  4. ההטבה במבצע זה הינה:  הטבה על סך 3,000 ₪ אשר יועברו כמלגה לשכר הלימוד של הסטודנט/ית הממליץ/ה שיימצא זכאי/ת.
  5. ההטבה במבצע תינתן לממליץ/ה (מכל מחלקה) אשר י/תפנה חבר/ה להירשם לראשונה ללימודים במכללה באחת מהתכניות המפורטות לעיל והחבר/ה י/תממש בפועל את הרשמתו/ה וי/תתחיל ללמוד בפועל במכללה בסמסטר א' בשנה"ל תשפ"ז (אשר תחילתו באוקטובר 2026), הכל בהתאם לתנאים המפורטים בתקנון מבצע זה ולהלן:
    1. זו פנייתו/ה הראשונה של החבר/ה לגבי לימודים במכללה (החבר/ה לא פנה למכללה בעבר, ואינו/ה רשומ/ה ברישומי המכללה כגורם אשר התעניין בעבר בלימודים במכללה), ופרטיו/ה הועברו למחלקת שיווק באמצעות הטופס המקוון המצורף בלבד. הבהרה: רישום לראשונה למכללה לא יחול לגבי מי שיצר קשר עם המכללה (באמצעים דיגיטליים/טלפונים או פרונטליים) לפני הפניית הממליץ.
    2. על החבר/ה לציין עם הרשמתו בטופס כי הגיע דרך "חבר מביא חבר", כולל מילוי השם המלא ות.ז של החבר/ה הממליצ/ה.
    3. לא יתקבלו שמות מומלצים באופן רטרואקטיבי לאחר שהנרשם כבר יצר קשר עם מחלקת השיווק, או הגיע לפגישת ייעוץ ללא הפניה מוקדמת של הממליץ.
    4. החבר/ה נרשם/ה ללימודים במכללה – והתקבל אליהם בכפוף לנהלי הקבלה של המכללה.
    5. החבר/ה החל בפועל את לימודיו במכללה בסמסטר א' תשפ"ז - (18/10/2026)
    6. ההטבה תאושר ותועבר רק לאחר שהממליץ והחבר מימשו את לימודייהם בשנת הלימודים תשפ"ז, קרי שילמו מקדמה, סיימו את סמסטר א' תשפ"ז בהצלחה והם  סטודנטים פעילים בסמסטר ב' תשפ"ז.
    7. מובהר כי הרשמה בלבד (ללא עמידה בתנאים לעיל וללא לימודים בפועל) אינה מזכה בהטבה.
    8. ערעור בגין דחיית המלצה תועבר בכתב בלבד למנהל אגף שיווק ויח"צ.
    9. כמות הנרשמים שיכול כל סטודנט/ית להפנות למכללה הינה בלתי מוגבלת, אך הזכאות להטבה מוגבלת ל-4 מימושים בשווי 3,000 ₪ כל אחד (כלומר, מקסימום 12,000 ₪).
  6. ההטבה תינתן באמצעות מלגה על סך 3,000 ₪ שתועבר לכרטיס שכר הלימוד של הממליץ/ה בסוף סמסטר ב' של שנת הלימודים תשפ"ז ובכפוף לעמידה בתנאים המפורטים לעיל.
  7. הנהלת המכללה האקדמית ספיר רשאית להפסיק את ההטבה בכל רגע נתון וללא הודעה מוקדמת.
  8. מלאי ההטבות מוגבל.  המכללה שומרת לעצמה את הזכות להגביל את מספר ההטבות בכל זמן נתון, לפי שיקול דעתה הבלעדי.
  9. ההטבה הינה אישית ואינה ניתנת להעברה/הסבה.
  10. איסור השתתפות: עובדי מכללה במרכז הייעוץ וההרשמה שהינם סטודנטים במכללה אינם זכאים להשתתף במבצע זה. 
  11. אין בידי המכללה או בידי נציגיה כל התחייבות או אחריות להעניק את ההטבה במקרה של אי התאמה לתנאים המצוינים בתקנון זה.
  12. האמור בתקנון זה נכתב בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, ויש לקוראו כאילו נכתב במקביל גם בלשון נקבה.