"סילבוס"

קולנוע דרום משיק רצועת הקרנות חדשה של סרטים מתכנית הלימודים של בית הספר לאמנויות הקול והמסך בסינמטק שדרות.

בחודשים מרץ-יוני 2023 יוקרנו בסינמטק שדרות סרטים נבחרים מתכנית הלימודים בבית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר, בשילוב הקדמות קצרות של מרצי/ות הקורסים: תאוריות קולנועיות | ד"ר איתי חרל"פ; סוגיות בתרבות ישראלית | ד"ר יעל שנקר; מבוא לתולדות הקולנוע ב' | דני מוג'ה.

התכנית נועדה לאפשר לסטודנטים/יות הרחבה של תכנית הלימודים וצפייה בסרטי החובה בקורסים ע"ג המסך הגדול במקום המחשב הביתי, ותהיה פתוחה לקהל הרחב ואוהבי/ות הקולנוע ללא עלות.

להלן הסרטים שיוקרנו בחודשים הקרובים (תאריכים יפורסמו בהמשך באתר קולנוע דרום וסינמטק שדרות):
מת לחיות - ג'ון מקטירנן | שחור - שמואל הספרי | רומא עיר פרזות - רוברטו רוסליני | איזי ריידר - דניס הופר | ז'אן דילמן - שנטל אקרמן | בחזרה לעתיד - רוברט זמקיס.