זרקור - תמר ברב קשת | המחלקה לניהול המשאב האנושי

תמר ברב קשת

קצת על עצמי
אני גרה בגליל, בבית עם נוף מקסים שאני מאד אוהבת. אני אמא ל-3 ילדים, נגה בת 16, גלי בת 19 ועופר בן 22.
בבית חיים איתנו גם כלבה וחתול (שתלמידי שנה ג' אולי זוכרים אותו צווח בשיעורי הזום)
התחלתי ללמד במכללה לפני 20 שנים, כשהייתי סטודנטית באוניברסיטת בן גוריון. אני מלמדת אתכם כתיבה אקדמית וסטטיסטיקה.
אני מאד נהנית להכיר אתכם בשנה א', אבל הרבה יותר כייף לי לראות אתכם בשנים לאחר מכן "בשבילי המכללה", כשאתם כבר רגועים ובטוחים בעצמכם. ואני גם בתחושה שאתם יותר שמחים לראות אותי בשנים לאחר מכן. למרות כל השנים שעברו, אני עדיין נהנית ללמד, נהנית לגרום לכם להבין ואפילו לחייך כשאתם לומדים סטטיסטיקה. המצחיק הוא שלכם הרבה פעמים לא נעים לשלוח לי מיילים, אבל אותי זה עדיין משמח, כי זו ההוכחה שאתם לומדים גם בבית.

כשאני לא מלמדת (או עונה על מיילים שלכם), האהבה הגדולה שלי היא יוגה. אני מתרגלת כבר הרבה שנים וביוגה אני מוצאת את עצמי ואת השקט שלי. אז כמה שאני נראית לכם מלאת אנרגיה ולא עוצרת לשניה, את האיזון שלי אני מוצאת בשקט המוחלט של היוגה.

הזרקורים הבאים
את הזרקור אני רוצה להעביר לעינת ישראלית. דבר ראשון, כאחוות צפוניות, מעטים הסטודנטים ממשגב שאני פוגשת במכללה. ובנוסף, עינת היא דוגמה עבורי, לא לוותר כשקשה, אבל גם לא להפסיק לחייך. היא לא ויתרה לי ואני לא ויתרתי לה, וביחד היא ניצחה את הסטטיסטיקה. אני בטוחה שבעתיד היא תנצח כך (עם נחישות ובחיוך) את כל האתגרים!