זרקור - ד"ר רונית נדיב | המחלקה לניהול המשאב האנושי

ספרי לי קצת על עצמך

שמי רונית נדיב, נשואה לרון (מנהל system ב - Apple) ואמא לשקד (22), תומר (19) וגל (11). אני ובני משפחתי מתגוררים הוד השרון.

למדתי תואר ראשון בכלכלה, ותואר שני ושלישי בחוג ללימודי עבודה באוניברסיטת תל אביב. כבר במהלך הצבא ידעתי שאני רוצה ללמוד ולעבוד בתחום של הדרכה וארגונים. התנסיתי במגוון תפקידי הדרכה ופיקוד בבה”ד 12 , ושם נחשפתי לתחום של פיתוח ארגוני בעזרתו של הסוציולוג הארגוני של הבסיס. מאחר והוא למד בחוג ללימודי עבודה באוניברסיטת תל אביב, היה לי ברור שאני רוצה לצעוד בעקבותיו וללכת ללמוד בדיוק את אותו דבר.

במהלך הדוקטורט וגם לאחריו לימדתי במגוון מוסדות אקדמיים ועבדתי במקביל במחלקת המחקר של משרד הכלכלה. כך זכיתי להכרות עמוקה עם מגוון רחב של אוכלוסיות במדינת ישראל, אתגרי תעסוקה שונים, ובעלי עניין משמעותיים בעולם העבודה. אני מנסה לשלב את הניסיון הרב גוני שלי בעולם העבודה בתוך השיעורים שאני מלמדת, ובתחומים אותם אני חוקרת.

את דרכי בספיר התחלתי לפי 11 שנים כמרצה במחלקה לניהול המשאב האנושי, שבה אני מכהנת כיום כראש מחלקה. אני מלמדת קורסים שונים בתואר הראשון: ניהול משאבי אנוש וניהול (שנה ב'), פיתוח תהליכי למידה בארגון (שנה ג'), מעבודה לעולם עבודה עתידי (שנה ג'). במקביל אני מלמדת בתוכנית התואר השני במחלקה שלנו - ניהול ופיתוח ארגונים. אני בעיקר מתחברת לתרבות הארגונית בספיר המאפשרת הכרות עמוקה עם סטודנטים, ומקנה הזדמנות להוות כתובת משמעותית עבור חלקם. אני מתחברת לרמה האקדמית הגבוהה של ספיר ומוקירת תודה על האפשרות לשלב בין אקדמיה מובילה מחקרית לצד אקדמיה מאד אנושית ומכוונת סטודנטים.

אני מאמינה שעבודה היא חלק מאד משמעותי בחייו של אדם בוגר. למנהל משאבי אנוש יש השפעה אמיתית על חיים של הרבה מאד אנשים והוא יכול להפוך את העבודה ליותר משמעותית לכל אחד מהעובדים בארגון. אני מאמינה שאם נכשיר אנשי מקצוע מעולים בתחום, הרווחה הנפשית והשגשוג המקצועי של כולנו ישתפרו משמעותית. חשוב לי לראות את הסטודנטים מעורבים בלמידה ומבינים את גודל האחריות המוטלת עליהם ועל כל מי שממלא תפקידי ניהול בארגון

צוות המחלקה – המנהלי והאקדמי – שותפים לדרך של הפיכת כל אחד ואחד מכם למקצוען בתחומו. התברכתי בצוות מקצועי ואיכפתי, מוביל בתחומו המחקרי, בעל יכולת פדגוגית גבוהה ורגישות אנושית יוצאת דופן. זו זכות גדולה לעמוד בראש הצוות הזה ולדעת שכולם שותפים לדרך. לסטודנטים שלנו אני מציעה ללמוד מכל אחד ואחת מחברי הצוות, להתנסות עלינו, לטעות עלינו ולספוג את כל מה שניתן מכל אחד ואחת מאיתנו. מה אפשר לספוג? הרבה! לעיתים זה החיוך, לעיתים זה המענה למייל, לעיתים זו המילה, לעיתים זה מודל שנחרט, לעיתים זו שיחה עמוקה
שניהלתם. כל אלו יוצרים את המכלול של הלמידה.

את מי את מבקשת להזמין לזרקור הבא?

לזרקור הבא אני מזמינה את אופיר גלעד, סטודנטית שנה ב’ ותלמידה אישית שלי בקורס ניהול משאבי אנוש. זכיתי להכיר את אופיר במהלך משבר הקורונה ונחשפתי לאכפתיות שלה ולמעורבות העמוקה שלה במחלקה. לתפיסתי היכולות שאופיר מביאה עימה לכיתה חיוניות מאד להצלחה בתפקיד כאיש משאבי אנוש ולכן היה לי חשוב שהמחלקה תכיר אותה יותר לעומק.