משרדי עורכי הדין מהבכירים במשק הישראלי במפגש עם 100 סטודנטים ביריד ההתמחות של ביה"ס למשפטים במכללה האקדמית ספיר.

"היום הזה, גם בתקופה הקשה הזו, מלמד על המוניטין המצוין של בוגרי בית הספר למשפטים בספיר בקרב המעסיקים הציבוריים והפרטיים כאחד".

אתמול (א') נערך יריד ההתמחויות השנתי של בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר, אשר כלל היכרות וחיבורים בין סטודנטים שנה ג' לבין משרדי ממשלה וגופים במגזר הציבורי ומשרדי עורכי דין מהמובילים במשק.

במסגרת היריד שנערך במוזיאון "אנו" בתל אביב, כ-100 סטודנטים שנמצאים כעת במירוץ ההתמחות נפגשו עם 30 גופים מהמגזר הציבורי שכוללים את המחלקות המשפטיות של גופים ציבוריים שונים. זאת נוסף למעל 20 משרדי עורכי דין מהמובילים במשק.
בין הנציגים נמצאו מספר רב של בוגרי בית הספר מהשנים האחרונות, אשר הגיעו להתרשם בעצמם מהסטודנטים/ות. 

לסטודנטים/ות ניתנה ההזדמנות לקיים מעגלי שיח משותפים על אפיקי ההתמחות וקריירה במשפטים, להיפגש פנים אל פנים עם המשרדים השונים ולהכיר את האופי שלהם, המחלקות השונות ואופי ההתמחויות. מזה מספר שנים שבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר רושם הישגים מרשימים ונמצא בין המוסדות המובילים באחוז העוברים את בחינת ההסמכה של לשכת עורכי הדין.

ד"ר עידו עשת, ראש בית הספר למשפטים: "היום הזה, גם בתקופה הקשה הזו, מלמד על המוניטין המצוין של בוגרי בית הספר למשפטים בספיר בקרב המעסיקים הציבוריים והפרטיים כאחד. בזכות הרצינות ובזכות ההשקעה - כבר כמעט כולם יודעים שבספיר צומחים אחרת".

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

בוגר קורס ממונה הגנת פרטיות
לאחרונה הסתיים המחזור הראשון של קורס ממוני הגנת הפרטיות (DPO) במרכז ללימודי חוץ והמשך בריכוז פדגוגי של ד"ר שרון בר-זיו ועו"ד רביד פטל.
סדנת דיון באנגלית
בשיתוף פעולה של המחלקה ואנגלית והנציבות להוגנות מגדרית, התקיימה לאחרונה סדנת דיון באנגלית, לליטוש הכישורים של חברות הסגל להתחיל שיח בכנס וליצור עניין. מטרת המפגש, בהנחיית ד"ר עמית מרנץ מהמחלקה לאנגלית, הייתה לסייע חוקרות להתכונן לקראת כנסים בינלאומיים ושיפור היכולת להציג תכנים ולהרגיש בטוחות יותר לפתוח בשיח סביב נושא המחקר. הסדנה עסקה בכלים לבניית פיץ' שיעזור ללכוד עניין. הסדנה כמובן התנהלה באנגלית בלבד ונתנה הזדמנות לחוקרות להתנסות בפועל בדיון, הצגה, יצירת שיח סביב נושא המחקר שלהן ושל המשתתפות האחרות.