משרדי עורכי הדין מהבכירים במשק הישראלי במפגש עם 100 סטודנטים ביריד ההתמחות של ביה"ס למשפטים במכללה האקדמית ספיר.

"היום הזה, גם בתקופה הקשה הזו, מלמד על המוניטין המצוין של בוגרי בית הספר למשפטים בספיר בקרב המעסיקים הציבוריים והפרטיים כאחד".

אתמול (א') נערך יריד ההתמחויות השנתי של בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר, אשר כלל היכרות וחיבורים בין סטודנטים שנה ג' לבין משרדי ממשלה וגופים במגזר הציבורי ומשרדי עורכי דין מהמובילים במשק.

במסגרת היריד שנערך במוזיאון "אנו" בתל אביב, כ-100 סטודנטים שנמצאים כעת במירוץ ההתמחות נפגשו עם 30 גופים מהמגזר הציבורי שכוללים את המחלקות המשפטיות של גופים ציבוריים שונים. זאת נוסף למעל 20 משרדי עורכי דין מהמובילים במשק.
בין הנציגים נמצאו מספר רב של בוגרי בית הספר מהשנים האחרונות, אשר הגיעו להתרשם בעצמם מהסטודנטים/ות.

לסטודנטים/ות ניתנה ההזדמנות לקיים מעגלי שיח משותפים על אפיקי ההתמחות וקריירה במשפטים, להיפגש פנים אל פנים עם המשרדים השונים ולהכיר את האופי שלהם, המחלקות השונות ואופי ההתמחויות. מזה מספר שנים שבית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר רושם הישגים מרשימים ונמצא בין המוסדות המובילים באחוז העוברים את בחינת ההסמכה של לשכת עורכי הדין.

ד"ר עידו עשת, ראש בית הספר למשפטים: "היום הזה, גם בתקופה הקשה הזו, מלמד על המוניטין המצוין של בוגרי בית הספר למשפטים בספיר בקרב המעסיקים הציבוריים והפרטיים כאחד. בזכות הרצינות ובזכות ההשקעה - כבר כמעט כולם יודעים שבספיר צומחים אחרת".

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.