יום ה' | 21/10/2021 |  10:00 | מרכז אושרה

הפיצ'ינג הדוקומנטרי לסטודנטים.ות, מיסודה של אסנת טרבלסי ובהפקת הפורום הדוקומנטרי בישראל ופסטיבל קולנוע דרום, מתקיים השנה בפעם ה-17.
המיזם פועל לקידום יוצרות ויוצרים צעירים והשתלבותם בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה בתחום הדוקומנטרי ומשתתפים בו פרויקטים מכלל בתי הספר לקולנוע בארץ, העוברים הכנה וייעוץ הדדי לקראת האירוע. במסגרת הפיצ'ינג יוצגו הפרויקטים המועמדים אל מול ועדת לקטורה. הפרויקטים הנבחרים יזכו במענקי הפקה באדיבות קרן גשר לקולנוע רב תרבותי, כאן - תאגיד השידור הציבורי, קרן קולנוע גליל במפגשי הכנה וייעוץ באדיבות המיזם לקולנוע ולטלוויזיה בירושלים.

מנחת האירוע: עידית אברהמי, במאית וחברת הנהלת הפורום הדוקומנטרי ("מי ירה בילדי הבר נוער?")
הפקה: עילי שיין
הנחיית סטודנטים.ות: נגה חביון

פרויקטים מועמדים (לפי סדר א-ב):
אצלנו בבית | רייצ'ל שץ, בית הספר סם שפיגל
בין קודש לחול | טליה ברוכיאן, מכללת סמינר הקיבוצים
בלב ים | שחר שבתאי, אוניברסיטת אריאל
האקדח | שעיה צ'סנר, מעלה
החלום של אמא | נועם ליאל זוננפלד, מכללת מנשר
הלוויתן | עידו ויסמן, אוניברסיטת תל אביב
השלג לא יורד כאן | דימה ניקיטין, מכללת ויצו חיפה
קו | שני ברט, המכללה האקדמית ספיר