המכללה האקדמית ספיר משתתפת במיזם "אות זיכרון", ומנציחה את סיון אלקבץ ז"ל - סטודנטית במחלקה למדעי המחשב, שנרצחה בטבח הנורא בשכונת הצעירים בקיבוץ כפר עזה ב-7 באוקטובר.
המיזם הוא פרי יצירתם של עמותת "אות לחיים" ומשרד הייעוץ התקשורתי בן חורין-אלכסנדרוביץ', והוא כולל עשרות גופים וחברות מובילות, אשר מאמצים לוגו שנכתב בכתב ידם של חללי מלחמת "חרבות ברזל" – כמחווה אישית של זיכרון, כבוד והנצחה.
כתב היד מבטא את הרוח, האישיות והנוכחות של הנופלים – והופך לסמל חי שממשיך לספר את סיפורם.
סיון אלקבץ ז"ל, בתם של ענת ושמעון אלקבץ, הייתה סטודנטית במחלקה למדעי המחשב במכללה האקדמית ספיר. היא נודעה בחיוכה הכובש, באופטימיות שלה, ברגישותה ובאמפתיה לסביבה. סיון הייתה חברה טובה, חרוצה ושאפתנית, שהצטיינה בכל מה שבחרה לעסוק בו.
ביום המתקפה הנוראית על הקיבוץ, סיון נרצחה יחד עם בן זוגה נאור חסידים ז״ל בביתה שבשכונת הצעירים בכפר עזה.
הצטרפותנו למיזם "אות זיכרון" היא דרכנו הצנועה לחלוק כבוד, לחבק את המשפחה, ולהנציח את סיון ז״ל. מעבר למחווה גרפית, זהו רגע של התייחדות והמשכיות – זיכרון חי של דמות מעוררת השראה, שדרכה וטוב ליבה ימשיכו להאיר את עשייתנו.
מידע נוסף שיכול לעניין אותך

שתי תערוכות יחיד מוצגות בגלריה לאמנות בספיר
