שני שושן - מנהלת אגף השיווק ויחסי הציבור ודוברת המכללה האקדמית ספיר מסיימת את תפקידה.

המכללה האקדמית ספיר נפרדת בימים אלו משני שושן, מנהלת אגף השיווק ויחסי הציבור ודוברת המכללה, אשר מסיימת את תפקידה לאחר 27 שנות עבודה מסורה, מהן שמונה שנים בתפקיד הניהול הבכיר.

שני, תושבת שדרות, נשואה ואמא לשלושה, היא בוגרת שני תארים במנהל ומדיניות ציבורית מהמכללה והייתה שותפה מרכזית בצמיחתה ובחיזוק מעמדה כמכללה הציבורית הגדולה בישראל.

במהלך כהונתה, הובילה שני את אגף השיווק ויחסי הציבור להישגים משמעותיים, חיזקה את נוכחותה של ספיר בזירה האקדמית והציבורית, ותרמה רבות להבאת סטודנטים מכל רחבי הארץ – גם בתקופות מאתגרות במיוחד.

"ספיר עבורי היא בית, מקום שבו גדלתי והתפתחתי, הן מקצועית והן אישית," אמרה שני שושן עם פרישתה. "אני אסירת תודה על הדרך שעברתי כאן ועל האנשים שליוו אותי, ומתרגשת לקראת הפרק הבא."

שני תישאר חלק מקהילת ספיר גם בהמשך, כשהיא פונה ללימודים אקדמיים נוספים לתואר שני בלימודי משפט.

נשיא המכללה פרופ' ניר קידר:”שני הייתה שותפה מרכזית בעיצובה של ספיר ובצמיחתה. המסירות, המקצועיות והמחויבות שלה למכללה ולקהילה ניכרו בכל צעד בעבודתה. ביחד עם חבריי להנהלה ומשפחת ספיר כולה, אני מודה לה מאד על תרומתה ארוכת השנים ועל עשייה משמעותית ומיוחדת למען המכללה והנגב המערבי, ומאחל לה הצלחה רבה בפרקים הבאים.״

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

כנס פרויקטים מדעי המחשב 2025
לאחרונה התקיים כנס בו הוצגו פרוייקטי הגמר במחלקה למדעי המחשב. פרוייקט גמר יכול להיות תיאורטי-מחקרי או מעשי, והוא משקף את ידיעות הסטודנטים שנרכשו במהלך התואר. הפרוייקט למעשה מדמה סוג של סטארט-אפ קטן, בו הסטודנטים הם היזמים, החוקרים, המתכנתים ולעיתים אף המעצבים שלו. העבודה על פרוייקט הגמר מתקיימת מסוף השנה השניה ועד סיום הלימודים לתואר: צוותי העבודה מתגבשים וכל צוות מתחיל בתהליך חשיבה על מנת לבחור בתחום המתאים עבורו. העבודה ממשיכה בניהול סקרי שוק, הצעת רעיון פורמלית והצגת אב-טיפוס.
קבוצת מחקר עו"סים שינוי
השבוע הושקה קבוצת מחקר עוס"ים חוקרים ומיישמים, ביוזמת מרכז מידע וחקר החברה הבדואית בנגב, בראשותה של פרופ' נוזהה אלאסד אלהוזייל. הקבוצה מאגדת 14 עובדות ועובדים סוציאליים, מרביתם בעלי תואר שני, אשר חברו יחד לקידום עשייה מחקרית משמעותית מתוך מחויבות עמוקה לשדה העבודה הסוציאלית ולפיתוחו. מטרתה לקדם מחקר מעוגן בשדה העבודה הסוציאלית בחברה הערבית בדרום, לעודד פיתוח של פרקטיקות חדשניות וממוקדות קהילה, הנשענות על ידע ילידי ומקומי ולחזק את מקומה של החשיבה הביקורתית והרפלקטיבית בקרב אנשי המקצוע. במהלך מפגש ההשקה הוצגו עקרונות התוכנית, מבנה הפעילות והתוויית הכיוונים המרכזיים להמשך הדרך.