בוטקאמפ לסטודנטים מהחברה הבדואית.

לאחרונה התקיים בוטקאמפ ייחודי בן יומיים לסטודנטים ולסטודנטיות מהחברה הבדואית, כחלק ממיזם "גשר אקדמיה - תעסוקה", בשיתוף עם מרכז אדמונד דה רוטשילד לחיבור השכלה גבוהה ותעסוקה.

הבוטקאמפ נפתח בסשן של חקר עצמי וגילוי חוזקות וחלומות בהנחיית אלהאם אלכמאלת  וניצה נקן, רכזות האגף לקשרי אקדמיה - תעסוקה במכללת ספיר. המשתתפים והמשתתפות זכו להעמיק את ההיכרות עם עצמם ולגלות את הפוטנציאל האמיתי שלהם.

נופר קוקבנקר, בוגרת ומרצה במחלקה לשיווק טכנולוגי בספיר, הובילה סדנה מרתקת לעמידה מול קהל, בה כל אחת ואחד קיבלו כלים להצגה עצמית מרשימה ולשיפור הביטחון העצמי.

בהמשך, אילן פופקו הנחה סדנת סטוריטלינג, בה השתמשו הסטודנטים והסטודנטיות בתרגילי אימפרוביזציה, כדי לפתח את כישורי התקשורת והביטוי האישי.

ביום השני, אילנה גיזבורג וקנין הדריכה כיצד להשתמש בלינקדאין ככלי למיתוג את עצמי בצורה מיטבית, וכן קיימה הכנה לראיונות עבודה עם טיפים וכלים מעשיים להצלחה.

הבוטקאמפ נחתם בסדנת ניהול זמן בהנחיית סבחה אלנבארי, שבה למדו איך לנהל את הזמן בצורה יעילה ולהשיג את המטרות האישיות והמקצועיות.

הבוטקאמפ סיפק לסטודנטים ולסטודנטיות חוויה מעשירה ומעצימה, עם כלים אמיתיים שיסייעו להשתלב ולהצטיין בשוק העבודה. כל המשתתפים הגיעו עם רצינות והרבה יצירתיות ומוטיבציה, במטרה לצאת לעולם העבודה בצורה מיטבית. הבוגרים והבוגרות סיימו את הבוטקאמפ עם הבנה עמוקה יותר של הכישורים האישיים, יכולות התקשורת, ודרכים חדשות להתמודד עם אתגרים מקצועיים.

גאים בכם ומאחלים לכולם הצלחה בהמשך הדרך! זהו הצעד הראשון במסע הקריירה שלכם.

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

ד"ר גייל פרידמן
ד"ר גייל גלבוע-פרידמן מונתה לדיקאנית הפקולטה לטכנולוגיה במכללה האקדמית ספיר. המכללה האקדמית ספיר מודיעה כי ד"ר גייל גלבוע-פרידמן מונתה לדיקאנית הפקולטה החדשה לטכנולוגיה שתקום בחודש אוקטובר הקרוב, עם תחילת שנת הלימודים תשפ"ו. דר' גלבוע-פרידמן, מתמטיקאית ומדענית נתונים, בעלת ניסיון מהאקדמיה ומהתעשייה, תעמוד בראש הפקולטה שמטרתה להיות המוקד המוביל של הטכנולוגיה בנגב המערבי עבור הסטודנטים ושותפים מהאזור.
כשהעולם השתגע
השבוע התקיים במכללת ספיר כנס משותף למכון חרוב ובית הספר לעבודה סוציאלית. הכנס עסק בילדים ומתבגרים לאור אירועי השבעה באוקטובר. למדנו על מופעים יחודיים, התנהגויות מגוונות ודרכי התמודדות. בכנס השתתפו אנשי מקצוע וסטודנטיות וסטודנטים לתואר שני. ההרצאות התבססו על תובנות מתוך עבודת השטח של אנשי מקצוע, על ניסיון קליני רב שנים בתחום הטיפול בטראומה, פוסט טראומה וטראומה מורכבת וכן התבססו על מחקרים שנעשו בתחום. היה לנו יום מקצועי מאוד, מלמד ומפרה.