המכון הישראלי לחדשנות, המכללה האקדמית ספיר ומוסדות אקדמים נוספים, מתגייסים ומקימים את קהילת הטאלנטים - מיזם סיוע לחברות הסטארט-אפ הישראליות בזמן המלחמה.

המכון הישראלי לחדשנות מקים את קהילת הטאלנטים, ביוזמה משותפת שהוביל יחד עם מכון היזמות קולר Ignite והמרכז לניהול קריירה, בפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, ובשיתוף פעולה עם המרכז לפיתוח קריירה בדקאנט להצלחת הסטודנטים והסטודנטיות באוניברסיטת תל אביב, ארגון בוגרי הטכניון והמכללה האקדמית ספיר. המיזם יעשה שימוש במוצר הטכנולוגי GoodWord של חברת Dueto, אשר יבצע סינרגיה בין מאגר כישרונות בוגרי אקדמיה המעוניינים בעבודה זמנית עם חברות סטארט-אפ ישראליות.

קהילת הטאלנטים תאפשר לסטודנטים, בוגרים אקדמאים ומומחים טכנולוגיים ועסקיים להציע את עצמם לעבודה זמנית כמענה למחסור האדיר בכוח אדם בחברות סטארט-אפ שרבים מהעובדים שלהם גויס אל המלחמה. הפלטפורמה החדשה נועדה להבטיח המשכיות עסקית בתקופת המלחמה ושמירת מקומות העבודה של אנשי המילואים עד שישובו אל החיים האזרחיים.

הפלטפורמה מאפשרת אינטראקציה ישירה בין טאלנטים בוגרי מוסדות אקדמיים מובילים ובין החברות, תוך יצירת פרופילים אישיים, המציגים את המומחיות שלהם. המועמדים יכולים להגדיר במדויק באיזה תחום עבודה הם מעוניינים להשתלב, ומהצד השני הפלטפורמה מאפשרת לחברות לבצע חיפושים של מועמדים מתאימים, ולקבל התראות למייל במידה ונמצאו מועמדים העונים להגדרות. בנוסף לתמיכה המיידית בסטארטאפים ושימור מקומות העבודה, הטאלנטים שיבחרו להשתתף במיזם, יזכו להתמחות בעבודה מעשית בהייטק והיכרות אינטימית עם חברות פורצות דרך ויוכלו בעתיד להשתלב בתחום.

להרשמה >>

מידע נוסף שיכול לעניין אותך

טלי ריאבוי_המלחמה בשינה_2024_03.46 דק_סטילס מוידיאו_01_מתוך התערוכה אומת הזרים
בתערוכה יוצגו עבודתן של שבע סטודנטיות, אשר משקפות התמודדות אישית ומלאכת אמנות, שאפשרה קירבה גופנית וקרבה רגשית בעשייתן. בשל המצב הביטחוני, תערוכת הבוגרות מתארחת השנה בגלריית המדרשה. הסטודנטיות המציגות: שרה אבו כף, מרים אלכמלאת, אפרת גל-נור, אנואר ז'ור, נירית קינן כהן, ורה פבלוב, טלי ריאבוי מנחה ואוצרת התערוכה: סמדר לוי עבודות האמנות בתערוכת בוגרות 2024 משקפות התמודדות אישית ומלאכת אמנות, שדרשה ואף אפשרה קירבה גופנית, כמו-גם קרבה רגשית בעשיית האמניות. וככאלה, הן גם ויתרו על גימור מהוקצע ושומרות על גולמיות עשייתן.
מתוך סרט האנימציה מקק בבימוי יונתן השילוני
האנימטור הישראלי שעובד עם דיסני ומלמד את הדור הבא של היוצרים השילוני, בן 35 מתל אביב, מביא עמו ניסיון של חמש שנים כמרצה בקורסי הנחייה כיתתית לסרט גמר ובימוי לאנימציה ותסריט לסרט גמר בבית הספר. השילוני, בוגר תואר ראשון באנימציה מהמכללה האקדמית ספיר, החל את דרכו המקצועית במעבדה לאנימציה בירושלים. לאחר מכן, הצטרף לצוות בהפקה ישראלית של ניקולונדיאון, שם צבר ניסיון משמעותי. בהמשך, עבר לעבוד עם סטודיו Brown Bag האירי, שם הוא עובד עד היום ויוצר סדרות ילדים עבור חברות דיסני, נטפליקס, אמאזון ועוד.