המכון הישראלי לחדשנות, המכללה האקדמית ספיר ומוסדות אקדמים נוספים, מתגייסים ומקימים את קהילת הטאלנטים - מיזם סיוע לחברות הסטארט-אפ הישראליות בזמן המלחמה.

המכון הישראלי לחדשנות מקים את קהילת הטאלנטים, ביוזמה משותפת שהוביל יחד עם מכון היזמות קולר Ignite והמרכז לניהול קריירה, בפקולטה לניהול ע"ש קולר באוניברסיטת תל אביב, ובשיתוף פעולה עם המרכז לפיתוח קריירה בדקאנט להצלחת הסטודנטים והסטודנטיות באוניברסיטת תל אביב, ארגון בוגרי הטכניון והמכללה האקדמית ספיר. המיזם יעשה שימוש במוצר הטכנולוגי GoodWord של חברת Dueto, אשר יבצע סינרגיה בין מאגר כישרונות בוגרי אקדמיה המעוניינים בעבודה זמנית עם חברות סטארט-אפ ישראליות.

קהילת הטאלנטים תאפשר לסטודנטים, בוגרים אקדמאים ומומחים טכנולוגיים ועסקיים להציע את עצמם לעבודה זמנית כמענה למחסור האדיר בכוח אדם בחברות סטארט-אפ שרבים מהעובדים שלהם גויס אל המלחמה. הפלטפורמה החדשה נועדה להבטיח המשכיות עסקית בתקופת המלחמה ושמירת מקומות העבודה של אנשי המילואים עד שישובו אל החיים האזרחיים.

הפלטפורמה מאפשרת אינטראקציה ישירה בין טאלנטים בוגרי מוסדות אקדמיים מובילים ובין החברות, תוך יצירת פרופילים אישיים, המציגים את המומחיות שלהם. המועמדים יכולים להגדיר במדויק באיזה תחום עבודה הם מעוניינים להשתלב, ומהצד השני הפלטפורמה מאפשרת לחברות לבצע חיפושים של מועמדים מתאימים, ולקבל התראות למייל במידה ונמצאו מועמדים העונים להגדרות. בנוסף לתמיכה המיידית בסטארטאפים ושימור מקומות העבודה, הטאלנטים שיבחרו להשתתף במיזם, יזכו להתמחות בעבודה מעשית בהייטק והיכרות אינטימית עם חברות פורצות דרך ויוכלו בעתיד להשתלב בתחום.

להרשמה >>

לראשונה בישראל: פקולטה למקצועות הבריאות תוקם בנגב המערבי האוניברסיטה העברית והמכללה האקדמית ספיר חתמו על הסכם הבנות על הקמת פקולטה חדשה למקצועות הבריאות בקמפוס ספיר שתכלול תוכניות לימודים בתחומי ריפוי בעיסוק, לימודי מקצועות הרפואה, עוזר רופא ובהמשך תחומים נוספים. בצעד משמעותי בפיתוח ההשכלה הגבוהה בישראל ובחיזוק הנגב המערבי, חתמו (חמישי, 23.5) האוניברסיטה העברית והמכללה האקדמית ספיר, על מזכר הבנות להקמת פקולטה למקצועות הרפואה, הראשונה בנגב המערבי.
היום בבוקר המריאו לגרמניה שתי משלחות מטעם בית הספר לעבודה סוציאלית. משלחת אחת לדרזדן בליווי ד"ר לימור גדות וגב' שירלי חדידה ומשלחת נוספת לאמדן בליווי ד"ר מירב משה גרודופסקי. המשלחות נוסעות לשבוע הכשרה בעבודה סוציאלית בינלאומית, ביחד עם השותפים שלנו באוניברסיטאות בגרמניה, סטודנטים ומרצים. נאחל נסיעה טובה ושתהיו שגרירים טובים של המכללה והמדינה!