
גרסה ארוכה עם סצנות בלעדיות שירדו בעריכה. לאחר כל הקרנה התקיימה שיחה עם יוצרי.ות הסרט
קלטות וידאו שצילם בילדותו, שואבות את הבמאי שאולי מלמד למערבולת רגשית, במהלכה הוא מחפש להט"בים נוספים שצילמו את ילדותם. הוא מאתר רבים שתיעדו כמותו את זהותם המתפתחת, מבלי להבין לגמרי מה נחשף לעיני המצלמה. טום שגדל בעיר החרדית צפת ותיעד את מסעו בעקבות גילוי זהותו המגדרית, בתי שנולדה לעולים חדשים מאיראן וצילמה באובססיביות את קשריה האינטימיים עם חברותיה, רומיה שגילתה את ניצני הדראג שלה במקביל ליציאה מהארון של אמה, והבמאי עצמו שחקר עם המצלמה את מיניותו בצל מותו של אביו. בעקבות הצפייה המחודשת בקלטות שצילמו שנים קודם לכן, הם נאלצים להתמודד עם החוויות והאנשים שעיצבו את חייהם.
ביקורות:
- "סרט שמלמד כמה אומץ צריך כדי לצאת מהארון" - מאקו גאווה
- "סרט מדהים ויפהפה על דור שלם של אנשים" - עידו גרינברג (מיסמס) רדיו תל אביב
- "סרט תיעודי מרגש שבוחן את השאלה מה ידענו בילדות על עצמנו? אחת השאלות המסקרנות בחיים של להטב"קים" - גואל פינטו, כאן תרבות
- "אחד הסרטים הכי מרגשים, רגישים, עדינים, פוצעים ומרפאים שראיתי מזה זמן רב. אני מקווה שאף נערה ואף נער לא יצטרכו לחכות כמוני, עד גיל 40, כדי לראות את הסרט הזה" - ליאור אלפנט, יו"ר פורום הקולנועניות בישראל
- "ברמה הראשונית, הסרט מעניין בתור מבט על הזהות המינית והוא מספק מעין הוכחה לכך כי מאפיינים מסוימים בה יכולים להתגבש גם בשלב מוקדם. לא פחות מכך, הסרט מרתק בדיון שלו בקולנוע עצמו גם כמקור המאפשר ביטוי עצמי ושחרור, וחשיפה של אמת שקשה לנסח במילים" - עופר ליברגל, סריטה
מידע נוסף שיכול לעניין אותך

גאווה כפולה
לאחרונה הסתיים המחזור הראשון של קורס ממוני הגנת הפרטיות (DPO) במרכז ללימודי חוץ והמשך בריכוז פדגוגי של ד"ר שרון בר-זיו ועו"ד רביד פטל.

סדנת דיון אקדמי באנגלית
בשיתוף פעולה של המחלקה ואנגלית והנציבות להוגנות מגדרית, התקיימה לאחרונה סדנת דיון באנגלית, לליטוש הכישורים של חברות הסגל להתחיל שיח בכנס וליצור עניין.
מטרת המפגש, בהנחיית ד"ר עמית מרנץ מהמחלקה לאנגלית, הייתה לסייע חוקרות להתכונן לקראת כנסים בינלאומיים ושיפור היכולת להציג תכנים ולהרגיש בטוחות יותר לפתוח בשיח סביב נושא המחקר. הסדנה עסקה בכלים לבניית פיץ' שיעזור ללכוד עניין.
הסדנה כמובן התנהלה באנגלית בלבד ונתנה הזדמנות לחוקרות להתנסות בפועל בדיון, הצגה, יצירת שיח סביב נושא המחקר שלהן ושל המשתתפות האחרות.