ברכות לבמאי נבט מזור, בוגר ביה"ס לאמנויות הקול והמסך, על זכייתו בפרס הסדרה הטובה ביותר של פורום היוצרים הדוקומנטרי.
נבט מזור, בוגר מסלול טלוויזיה, התחיל את המסע שלו ליצירת הסדרה כבר בשנה א' במסגרת הלימודים. עם השנים הוא פיתח את הרעיון ומכאן נולדה הסדרה הדקומנטרית הזוכה "גיים צ'יינג'ר".
נבט מזור, אוטיסט צעיר ממושב נידח בעוטף עזה, יוצא למסע בין אנשים מרקעים שונים בישראל, שמנסים להשתמש בכלים שהם למדו ממשחקים כדי להתמודד עם הקשיים בחייהם. נבט, שהיה מנותק מהסביבה, למד על העולם רק דרך משחקי וידיאו. התקשורת הבינאישית שלו נרכשה רק מכך ששיחק בגיל 19 משחק שבו השחקנים צריכים "ליצור חברים" עם דמויות אחרות. כל אחת מהדמויות בסדרה מנסה להשתמש בהיגיון של משחקי וידיאו כדי להתמודד עם האתגרים בחייה. המטרה העיקרית היא להעביר בעזרת סיפורים אלו את החוויה האוניברסלית של להיות אאוטסיידר ואת הדרך שבה אנשים יכולים לעזור זה לזה.
למה דווקא פרק 3? כי בפרק הזה ישנה סצנה שצולמה כשהיה סטודנט בשנה א' כחלק מתרגיל - ולימים החליט להכניס אותה לתוך הסדרה. לפני שהסדרה פורצת אל המסכים האישיים רצינו לנצל את הבמה ולהביא את נבט לשיחה מעשירה על תהליכי העבודה והמפגש עם "העולם שבחוץ" לאחר הלימודים בספיר. כמובן גם על מהות הסדרה, שמטרתה בין השאר היא לחשוף את הצופים לעולם הגיימינג והאוטיזם ועל הקשר בניהם.
היצירה הזוכה באה לעולם תוך שיתוף פעולה יצירתי עם סוללה ארוכה של בוגרות ובוגרי בית הספר, להם.ן חלק משמעותי בזכייה: יוצר, במאי ותסריטאי - נבט מזור, צילום- נועה שרביט, מוזיקה מקורית - ספיר מתתיהו, עיצוב פסקול - לישי מבורך ברנס, עריכת אונליין - ולדי טריקידי, עריכת סאונד - אנדרס רפפורט, צילום טריילר - יניב דואק, עריכת טריילר - עוז קאופמן.
הסדרה עתידה להיות משודרת בשבועות הקרובים בכאן 11.
More News
נחנך המבנה החדש של אגף מערכות מידע וטכנולוגיות (ער)