לאחרונה סיימו 2 סטודנטיות וסטודנט במחלקה למדעי המחשב, התמחות בחברת נתג"ז - נתיבי הגז הטבעי לישראל.

טליה זזון משדרות, בהאא אבו געפר מרהט וסלין בן שושן ממושב מבקיעים לקחו חלק ביוזמה חדשנית של ד"ר גייל גילבוע־פרידמן, דיקנית הפקולטה לטכנולוגיה בספיר, בשיתוף עם הנהלת נתג"ז.
במהלך שבועיים אינטנסיביים בלבד, השלישייה פיתחה חמישה פרויקטים משמעותיים בתחומי התפעול, התחום המשפטי, ההנדסה והסחר - בהם פיתוח אוטומציה לטפסים מקוונים, סוכן AI ליצירת ניוזלטרים, פתרונות מתקדמים לגיליונות אלקטרוניים מורכבים, ואוטומציה ייעודית על מערכת  Monday.

הסטודנטים הפגינו יצירתיות, מקצועיות ויכולת השתלבות מרשימה, עד כי חלקם צפויים להמשיך וליטול חלק בפרויקטים עתידיים של החברה.

אנו מודים לשותפינו על הצלחת המהלך: ליובל אייל, סמנכ"ל מערכות מידע (CIO) של נתג"ז, שהוביל את הפרויקט ופתח את הדלת בפני הסטודנטים; לד"ר גייל גילבוע־פרידמן על היוזמה החדשנית ולרונית מילר, שדאגה לחיבור הפורה בין הסטודנטים לצוותי נתג"ז, וליוותה את הפרוייקט לאורך כל הדרך.
תודות חמות גם לכל מי שסייע בקידום התוכנית - ובעיקר לסטודנטים עצמם, שלקחו את ההזדמנות בשתי ידיים והפכו אותה לסיפור הצלחה אמיתי.

More News

חדש על המדף מוטי גיגי
ספר חדש באנגלית לד"ר מוטי גיגי, מרצה בכיר במחלקה לתקשורת: Relations between Development Towns and Kibbutzim אם רוצים להבין את זרמי העומק של הקונפליקט הפנים-יהודי בישראל, שלאורך השנים כונה בשמות שונים - ישראל הראשונה והשנייה, יחסי מרכז-פריפריה, יחסי מזרחים-אשכנזים, ובשנים האחרונות שוב דובר בשיח הציבורי על ישראל הראשונה והשנייה, צריך להבין לעומק את טיב היחסים בין עיירות הפיתוח לקיבוצים השכנים להן. ספר זה מתעמק ביחסים בין שדרות וקיבוצי המועצה האזורית שער-הנגב, החל משנות החמישים, יחסים שראו עליות ומורדות במהלך השנים.
יריד משפטים 2025
אתמול התקיים יריד ההתמחויות השנתי במכללה האקדמית ספיר, במסגרתו נערכה היכרות בין סטודנטים משנה ג' בבית הספר למשפטים לבין 30 משרדים פרטיים מובילים וגופים מהמגזר הציבורי, במטרה לאפשר השתלבות בהתמחויות כבר במהלך השנה האקדמית. באירוע נכחו כ־100 סטודנטים, המחפשים את מסלול ההתמחות המתאים להם, אותו הם נדרשים לבצע כחלק מתוכנית הלימודים. הסטודנטים נפגשו עם נציגי המשרדים והגופים השונים, שמעו על אפשרויות ההשתלבות, והתרשמו מקרוב מאופי העבודה והצרכים בשוק התעסוקה. לסטודנטיות ולסטודנטים ניתנה האפשרות לקיים שיחות אישיות עם נציגי הארגונים, לבחון מסלולי קליטה עתידיים וליצור קשרים מקצועיים כבר במהלך הלימודים.