טקס הענקת מלגת 'פועלים להצלחה' מטעם בנק הפועלים במכללה האקדמית ספיר, התקיים גם השנה במעמד נשיא המכללה האקדמית ספיר, פרופ' ניר קידר, מנכ"לית המכללה – הגב' אורנה גיגי,  מנהלת סניף בנק הפועלים בשדרות – גב' נורית כהן ומנהלת האגף לקשרי אקדמיה – תעסוקה במכללה האקדמית ספיר בשיתוף קרן רוטשילד– עו"ד טל קורמן  וצוות משרד הדיקן בספיר.

במסגרת שותפות עם בנק הפועלים, נבחרו 45 סטודנטיות וסטודנטים, מהפריפריה החברתית והגיאוגרפית.

נורית כהן, מנהלת סניף בנק הפועלים שדרות: "כבוגרת מכללת ספיר שמחתי לקחת חלק בתוכנית פועלים להצלחה ולייצג את בנק הפועלים בעשייה הברוכה, מעבר לסיוע הכספי המשמעותי, הבנק עוטף את הסטודנטים לאורך כל השנה האקדמית ומעניק כלים פרקטיים להצלחה. אני והצוות בסניף שדרות נשמח להמשיך וללוות את הסטודנטים בכל צעד והחלטה משמעותיים".  

סמר בשארה, מנהלת פועלים בקהילה: "אנחנו שמחים על השותפות רבת השנים עם מכללת ספיר, תמיכה זו חלק מהתמיכות החברתיות שלנו לקידום תעסוקה ומתן כלים לאקדמאיים להבטחת תעסוקה איכותית ומגוונת".

פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר: המכללה האקדמית ספיר, מהווה מזה למעלה משני עשורים עוגן אקדמי, תרבותי, חברתי וטכנולוגי בנגב המערבי. מברך על שיתוף הפעולה ומודה להנהלת בנק הפועלים על ההשקעה הרבה והתמיכה בסטודנטים ובסטודנטיות, דור העתיד של כולנו.

עו"ד טל קורמן, מנהלת האגף לקשרי אקדמיה - תעסוקה במכללה האקדמית ספיר בשיתוף קרן רוטשילד: "אנו שמחים על העמקת השותפות האמיצה בין בנק הפועלים למכללה האקדמית ספיר. תכנית "פועלים להצלחה" מאפשרת לנו להעמיד לרשות הסטודנטיות והסטודנטים שלנו, בצד המלגה הכספית, שמסייעת להתמקד בלימודיהם האקדמיים, גם ארגז כלים לביסוס אוריינות פיננסית ומסוגלות תעסוקתית.  "פועלים להצלחה" היא ביטוי למחויבות החברתית של הבנק, ולאמון שלו במכללה, שמנגישה השכלה אקדמית מעולה ומגדילה את מרחבי ההתפתחות האישית והתעסוקתית של הסטודנטים שלה".

More News

באירוע האקתון DisasterTech בנושא התמודדות עם אתגר השיטפונות העולמי, שנערך השבוע (שלישי) במרכז לחדשנות ויזמות במכללה האקדמית ספיר, זכו קבוצת הסטודנטים: שי מנשרי, עירית חולי נחום, איתי זסלבסקי וברק ספיר בפרס על הפתרון שהעלו.
חדש על המדף, משהו להאמין בו
משהו להאמין בו: תיאולוגיה חילונית "משהו להאמין בו" הוא ספר עיון מקורי, העוסק במושג סתירתי לכאורה: "תיאולוגיה חילונית". הוא מבקש לפתוח פתח לתיאולוגיה בתוך העמדה החילונית ומתעקש על נחיצותה של חילוניות לתיאולוגיה יהודית בת זמננו. מהי חילוניות? האם היא עמדה אמונית? באיזה אלוהים יכול ואף צריך, היהודי החילוני להאמין? שאלות כאלו מערערות על הבחנות מקובלות בחברה הישראלית בין חילוניות, דתיות, אתאיזם ואמונה. הספר משיב עליהן בעזרת עיון מדרשי במקורות יהודים קדומים, ובעזרת הגותם של פילוסופים מודרניים גדולים: עמנואל לוינס, מרטין בובר, הנס יונס ואחרים.