בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללת ספיר מצדיע לעומר דאידה, שזכתה הערב במקום הראשון בתחרות סרטי הסטודנטים בדוקאביב וכן בפרס הצילום!
זו השנה השלישית בה זוכים סרטי הסטודנטים ממכללת ספיר במקום הראשון בתחרות. עומר מצטרפת לזוכות סמדר פלגי, עם סרטה "בית" ב-2020 ושיר חורי עם סרטה "שירה תמה" ב-2019.
עומר זכתה עם סרטה "עדר" - סרט תיעודי המלווה את נעמה בת העשר, אשר מתבגרת בתוך החווה של איתמר, אביה, המייעדת צאן ובקר לשחיטה. הוא תופס את המוות כחלק בלתי נפרד מהחיים, והיא, שמחוברת אל בעלי החיים, עוד מחפשת את דרכה. הסרט "עדר" מלווה את נעמה בניסיון שלה לפתח עצמאות, אך במקביל גם להישאר קרובה לאביה.
הפקה: רוני כספי, עריכה: אלמוג גנות, עיצוב פסקול: נועם ברקת, עמי ארד, מוזיקה: דנה מימון
ברכות גם לבוגרת הדס נוימן שזכתה תחרות נקסט! עם סרטה "שני אנשים יגיעו עם בלונים" וישי הדר, שהלחין את הסרט הישראלי "לילות קיץ", שזה בפרס הסרט הטוב ביותר.
More News
טרנספורמציה הלכה למעשה (ער)
מובילת תחום ה-HR Transformation באמדוקס במפגש עם סטודנטים לניהול משאבי אנוש.
איך בונים יחידת משאבי אנוש שמתפקדת כשותף אסטרטגי בארגון גלובלי, המונה עשרות אלפי עובדים? את התשובה לשאלה המאתגרת הזו קיבלו השבוע סטודנטים משנה ג' במחלקה לניהול משאבי אנוש, במפגש מיוחד עם גב' נאוה איל, Head of HR Transformation & Operational Excellence בחברת אמדוקס (Amdocs).
המפגש, שהתקיים כחלק מהחיבורים שמבצעת המכללה בין העולם האקדמי לתעשייה, העניק לסטודנטים הזדמנות נדירה להציץ אל "מאחורי הקלעים" של תהליכי עומק באחד הארגונים המובילים במשק.
חיזוק שת"פ עם גרמניה (ער)
לאחרונה אירחנו בספיר משלחת ממשרד החינוך הפדראלי הגרמני וממרכז התיאום לחילופי נוער ישראל-גרמניה ConAct, שהגיעו לישראל לחתימה על הסכם חילופי נוער וצעירים משתי המדינות לשנת 2026. עוד הצטרפו לביקור: נציגים ממשרד החוץ ומהרשות הישראלית לחילופי נוער וצעירים.
חברות וחברי המשלחת הגיעו לספיר אחרי ביקור באתר הנובה ונפגשו עם ד"ר אורי לב, דיקן לעניינים אקדמיים ועם לימור פלנטר פרן, ראש המשרד הבינלאומי.