בית הספר למשפטים בספיר רושם הישג מרשים.

למרות השנה הקשה בנגב המערבי: 78.3% מבוגרי המכללה האקדמית ספיר עברו את בחינות ההסמכה של לשכת עורכי הדין
 
בחינות ההסכמה של לשכת עורכי הדין התקיימו החודש, כאשר שיעור ההצלחה של המעבר בכלל הארץ עמד על 60%. בין הנבחנים, בלט אחוז מעברם של בוגרי בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר העומד על 78.3%.

ד״ר עידו עשת, דיקן בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר: ״היום כבר כמעט כולם יודעים שבבית הספר למשפטים בספיר צומחים אחרת. אני מבקש לברך את הבוגרים והבוגרות של בית הספר למשפטים בספיר ולאחל ברכת הצלחה בהמשך הדרך המקצועית.״

בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר הינו בית הספר למשפטים הצעיר ביותר בישראל אשר פתח את שעריו בשנת 2009 וקנה לו שם כמוסד מוביל להכשרת משפטנים. בית הספר מתאפיין ביחס אישי ובהוראה איכותית ופעילה ובסגל מרצים ומרצות מעולה. בית הספר פותח בשנה הבאה תוכנית לתואר שני במשפטים (ללא תזה) בהתמחות בלימודי משפט, מידע וטכנולוגיה בראשות ד״ר שרון בר-זיו, וממשיך בתנופת הפיתוח האקדמי.

More News

מלגת מצוינות ע"ש הדר
השבוע התקיים אירוע הענקת מלגת מצוינות ע"ש הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל לסטודנטית מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות. הדר רוזנפלד ברדיצ'בסקי ז"ל הייתה בוגרת מצטיינת במחלקה לכלכלה וחשבונאות בספיר. לאחר לימודיה, המשיכה הדר להתמחות במשרד דלוייט בבאר שבע, ולאחריו עברה לעבוד בחברת UBQ Materials בצאלים. ב-7.10 נרצחה הדר יחד עם בעלה בכפר עזה. הוריה החליטו להעניק מלגת מצוינות על שמה על סמך הישגיים אקדמיים וערכים חברתיים ומוסריים גבוהים במיוחד. את המלגה קיבלה שיראל שמילה, סטודנטית בשנה הרביעית לתואר הראשון במחלקה לכלכלה וחשבונאות. שיראל נולדה וגדלה באשקלון.
גיים צ'נג'ר
ברכות לבמאי נבט מזור, בוגר ביה"ס לאמנויות הקול והמסך, על זכייתו בפרס הסדרה הטובה ביותר של פורום היוצרים הדוקומנטרי. נבט מזור, בוגר מסלול טלוויזיה, התחיל את המסע שלו ליצירת הסדרה כבר בשנה א' במסגרת הלימודים. עם השנים הוא פיתח את הרעיון ומכאן נולדה הסדרה הדקומנטרית הזוכה "גיים צ'יינג'ר". נבט מזור, אוטיסט צעיר ממושב נידח בעוטף עזה, יוצא למסע בין אנשים מרקעים שונים בישראל, שמנסים להשתמש בכלים שהם למדו ממשחקים כדי להתמודד עם הקשיים בחייהם. נבט, שהיה מנותק מהסביבה, למד על העולם רק דרך משחקי וידיאו.