האנימטור הישראלי שעובד עם דיסני ומלמד את הדור הבא של היוצרים

השילוני, בן 35 מתל אביב, מביא עמו ניסיון של חמש שנים כמרצה בקורסי הנחייה כיתתית לסרט גמר ובימוי לאנימציה ותסריט לסרט גמר בבית הספר. השילוני, בוגר תואר ראשון באנימציה מהמכללה האקדמית ספיר, החל את דרכו המקצועית במעבדה לאנימציה בירושלים. לאחר מכן, הצטרף לצוות בהפקה ישראלית של ניקולונדיאון, שם צבר ניסיון משמעותי. בהמשך, עבר לעבוד עם סטודיו Brown Bag האירי, שם הוא עובד עד היום ויוצר סדרות ילדים עבור חברות דיסני, נטפליקס, אמאזון ועוד. במקביל, עובד השילוני כסטורי-בורדר בחברת Moon Active, חברת המובייל גיימינג הישראלית, מהמובילות בתחום בעולם.

המוזיקה תמיד הייתה חלק חשוב בחייו - השילוני גם מוזיקאי. בעברו, ניגן כגיטריסט בלהקת קין והבל 90210, ובחודש יוני האחרון הוציא את אלבום הבכורה שלו "היי".

יונתן השילוני

יונתן השילוני משתף: "אני נרגש לחזור למקום בו למדתי בעצמי, הפעם כמוביל המסלול, עם כל התובנות שצברתי כסטודנט. אני שמח להיות באזור המדהים הזה של העוטף, ולעודד יוצרים צעירים מכל רחבי הארץ לספר את סיפוריהם באמצעות האנימציה, מדיום ללא גבולות. בין אם זה בציור, פיסול, אומנות ממוחשבת או התחום החדש - בינה מלאכותית, אנחנו מאמינים שסיפור טוב הוא הבסיס לכול. אנחנו מלמדים וחוקרים איך לספר סיפורים בצורה המעניינת והמרגשת ביותר, ולהציג אותם על המסך".

לעמוד מסלול אנימציה בביה"ס לאמניות הקול והמסך

הצילומים מתוך סרט הגמר של יונתן השילוני "מקק"

More News

כנס פרויקטים מדעי המחשב 2025
לאחרונה התקיים כנס בו הוצגו פרוייקטי הגמר במחלקה למדעי המחשב. פרוייקט גמר יכול להיות תיאורטי-מחקרי או מעשי, והוא משקף את ידיעות הסטודנטים שנרכשו במהלך התואר. הפרוייקט למעשה מדמה סוג של סטארט-אפ קטן, בו הסטודנטים הם היזמים, החוקרים, המתכנתים ולעיתים אף המעצבים שלו. העבודה על פרוייקט הגמר מתקיימת מסוף השנה השניה ועד סיום הלימודים לתואר: צוותי העבודה מתגבשים וכל צוות מתחיל בתהליך חשיבה על מנת לבחור בתחום המתאים עבורו. העבודה ממשיכה בניהול סקרי שוק, הצעת רעיון פורמלית והצגת אב-טיפוס.
קבוצת מחקר עו"סים שינוי
השבוע הושקה קבוצת מחקר עוס"ים חוקרים ומיישמים, ביוזמת מרכז מידע וחקר החברה הבדואית בנגב, בראשותה של פרופ' נוזהה אלאסד אלהוזייל. הקבוצה מאגדת 14 עובדות ועובדים סוציאליים, מרביתם בעלי תואר שני, אשר חברו יחד לקידום עשייה מחקרית משמעותית מתוך מחויבות עמוקה לשדה העבודה הסוציאלית ולפיתוחו. מטרתה לקדם מחקר מעוגן בשדה העבודה הסוציאלית בחברה הערבית בדרום, לעודד פיתוח של פרקטיקות חדשניות וממוקדות קהילה, הנשענות על ידע ילידי ומקומי ולחזק את מקומה של החשיבה הביקורתית והרפלקטיבית בקרב אנשי המקצוע. במהלך מפגש ההשקה הוצגו עקרונות התוכנית, מבנה הפעילות והתוויית הכיוונים המרכזיים להמשך הדרך.