האנימטור הישראלי שעובד עם דיסני ומלמד את הדור הבא של היוצרים

השילוני, בן 35 מתל אביב, מביא עמו ניסיון של חמש שנים כמרצה בקורסי הנחייה כיתתית לסרט גמר ובימוי לאנימציה ותסריט לסרט גמר בבית הספר. השילוני, בוגר תואר ראשון באנימציה מהמכללה האקדמית ספיר, החל את דרכו המקצועית במעבדה לאנימציה בירושלים. לאחר מכן, הצטרף לצוות בהפקה ישראלית של ניקולונדיאון, שם צבר ניסיון משמעותי. בהמשך, עבר לעבוד עם סטודיו Brown Bag האירי, שם הוא עובד עד היום ויוצר סדרות ילדים עבור חברות דיסני, נטפליקס, אמאזון ועוד. במקביל, עובד השילוני כסטורי-בורדר בחברת Moon Active, חברת המובייל גיימינג הישראלית, מהמובילות בתחום בעולם.

המוזיקה תמיד הייתה חלק חשוב בחייו - השילוני גם מוזיקאי. בעברו, ניגן כגיטריסט בלהקת קין והבל 90210, ובחודש יוני האחרון הוציא את אלבום הבכורה שלו "היי".

יונתן השילוני

יונתן השילוני משתף: "אני נרגש לחזור למקום בו למדתי בעצמי, הפעם כמוביל המסלול, עם כל התובנות שצברתי כסטודנט. אני שמח להיות באזור המדהים הזה של העוטף, ולעודד יוצרים צעירים מכל רחבי הארץ לספר את סיפוריהם באמצעות האנימציה, מדיום ללא גבולות. בין אם זה בציור, פיסול, אומנות ממוחשבת או התחום החדש - בינה מלאכותית, אנחנו מאמינים שסיפור טוב הוא הבסיס לכול. אנחנו מלמדים וחוקרים איך לספר סיפורים בצורה המעניינת והמרגשת ביותר, ולהציג אותם על המסך".

לעמוד מסלול אנימציה בביה"ס לאמניות הקול והמסך

הצילומים מתוך סרט הגמר של יונתן השילוני "מקק"

More News

שופטת
כב׳ נשיאת בית המשפט העליון (בדימוס) השופטת אסתר חיות תלמד בשנה הבאה סדנה ייחודית בבית הספר למשפטים בספיר. בית הספר למשפטים בספיר גאה להודיע כי כב׳ נשיאת בית המשפט העליון (בדימוס) השופטת אסתר חיות תלמד בבית הספר בשנת הלימודים הבאה (תשפ״ה) סדנה ייחודית בנושא ״משפט ושואה״. כב׳ הנשיאה חיות החלה את דרכה השיפוטית בשנת 1990 כשופטת בית המשפט השלום בתל אביב. בשנת 1997 מותנה לבית המשפט המחוזי, ובשנת 2004 מונתה לכהונת שופטת בבית המשפט העליון.
חדש על המדף - כיצד הפכו האשכנזים לישראלים?
ספר חדש לד"ר רותם לשם, בוגר ומרצה במחלקה לתקשורת: "כיצד הפכו האשכנזים לישראלים? הגירה ורגשות במשפחות ממעמד הביניים." הספר מציע זווית רעננה לניתוח התהליכים התרבותיים והחברתיים המורכבים, שהובילו להפיכתם של עולים אשכנזים שהגיעו ארצה לאחר השואה למסמני הדגם ה"כלל־ישראלי". אמנם עלייתם נחשבת למוצלחת וקלה, אולם גם היא עמדה בפני אתגרים. באמצעות פרשנות של סיפורי חיים משפחתיים וניתוח פרקי תוכנית הטלוויזיה הפופולרית "קשר משפחתי", חושף ד"ר רותם לשם את השתנות השיח הרגשי של משפחות מהגרים אשכנזיות לאורך שלושה דורות, ומציף את הדיאלוג המורכב שהן ניהלו עם הישראליוּתּ.