המועצה להשכלה גבוהה מתארחת במכללה האקדמית ספיר

הנהלת המכללה האקדמית ספיר ארחה הבוקר את פרופ׳ יוסי מקורי יו״ר ות״ת, ד״ר ורדה בן שאול מ״מ מנכ״ל המל״ג וחברות וחברי הנהלת המועצה להשכלה גבוהה.

ראשי המועצה העמיקו בביקור את ההיכרות עם הפעילות הייחודית למכללה האקדמית ספיר והתרשמו מקרוב מהקמפוס.

במסגרת הביקור התקיים שיח משותף על האתגרים העתידיים וסוכם על שיתוף פעולה, כדי לקדם את המצוינות האקדמית ואת המינוף החברתי אותו מובילה המכללה האקדמית ספיר.

מדברי פרופסור מקורי: ״המוניטין והשם של מכללת ספיר הולך לפניה, מדובר במוסד המעניק השכלה איכותית ורלוונטית לחברה ולשוק התעסוקה. ההישגים של ספיר בולטים ביחוד על רקע מיקומה סמוך לגבול רצועת עזה, בלב הפריפריה הגיאוגרפית והחברתית של ישראל. המל״ג רואה חשיבות רבה בהמשך פיתוח ותמרוץ המכללות באופן שיימצא תמרוץ למכללות כך שתמשכנה בהגשמת יעודן בהנגשת ההשכלה הגבוהה ובהכשרת הדור הצעיר לעולם התעסוקה העתידי״

פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה: "שמחנו לארח את הנהלת המועצה להשכלה גבוהה. סיירנו בקמפוס ושוחחנו על פוטנציאל הפיתוח האקדמי של ספיר ועל האתגרים העומדים בפני מערכת ההשכלה הגבוהה. הסכמנו על הצורך לשמר ולהעמיק את תרומתן של המכללות הציבוריות להשכלה הגבוהה, למחקר, ליצירה ולמרקם החברתי, הכלכלי, והתרבותי של החברה הישראלית."

More News

הרצאה בניהול משאבי אנוש
מובילת תחום ה-HR Transformation באמדוקס במפגש עם סטודנטים לניהול משאבי אנוש. איך בונים יחידת משאבי אנוש שמתפקדת כשותף אסטרטגי בארגון גלובלי, המונה עשרות אלפי עובדים? את התשובה לשאלה המאתגרת הזו קיבלו השבוע סטודנטים משנה ג' במחלקה לניהול משאבי אנוש, במפגש מיוחד עם גב' נאוה איל, Head of HR Transformation & Operational Excellence בחברת אמדוקס (Amdocs). המפגש, שהתקיים כחלק מהחיבורים שמבצעת המכללה בין העולם האקדמי לתעשייה, העניק לסטודנטים הזדמנות נדירה להציץ אל "מאחורי הקלעים" של תהליכי עומק באחד הארגונים המובילים במשק.
ביקור מגרמניה בספיר
לאחרונה אירחנו בספיר משלחת ממשרד החינוך הפדראלי הגרמני וממרכז התיאום לחילופי נוער ישראל-גרמניה ConAct, שהגיעו לישראל לחתימה על הסכם חילופי נוער וצעירים משתי המדינות לשנת 2026. עוד הצטרפו לביקור: נציגים ממשרד החוץ ומהרשות הישראלית לחילופי נוער וצעירים. חברות וחברי המשלחת הגיעו לספיר אחרי ביקור באתר הנובה ונפגשו עם ד"ר אורי לב, דיקן לעניינים אקדמיים ועם לימור פלנטר פרן, ראש המשרד הבינלאומי.