אבי מזרחי, מרצה במסלול פסקול בבית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר זכה בפרס עיצוב הפסקול לעונה השניה של הסדרה "המפקדת".

מסלול פסקול - מוסיקה וסאונד לקולנוע בבית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר, שעל סגל המרצים שלו נמנה מזרחי, הוא המסלול היחידי בארץ ואחד היחידים בעולם המכשירים אנשי ונשות סאונד לתמונה בתוך בית ספר לקולנוע. לצד מזרחי מלמדים במסלול היוקרתי עוד זוכי פרסים רבים.

הזכייה בפרס הנוכחי מתווספת לשורה של זכיות אחרות של מזרחי. מזרחי זכה בפרס אופיר לשנת 2022 על עיצוב פסקול הסרט המצליח "קריוקי". בנוסף, זכה בפרס אופיר על עיצוב הפסקול הטוב ביותר לסרט "האופה מברלין" (2015) ועל הסרט "המחשמלים" (2020). כמו כן, מזרחי אחראי על עיצוב הפסקול של כמה מהסדרות והסרטים המצליחים - זרים מושלמים, מלכת היופי של ירושלים, המוסד, כבודו, מראות שבורות ועוד.

More News

חלוקת מלגת שוקן למצטיינת בית ספר למשפטים בספיר
קרן שוקן העניקה ל-8 סטודנטיות וסטודנטים בבית הספר למשפטים בספיר מלגת הצטיינות על סך 5,000 דולר. המלגה נועדה לאפשר למצטיינות ולמצטיינים להשקיע את זמנם ומרצם בלימודים האקדמיים. בית הספר למשפטים במכללה האקדמית ספיר פתח את שעריו בשנת 2009; הוא נשען על יסודות רעננים בעלי מעוף ותעוזה, על השכלה משפטית עדכנית ויישומית, ידע רחב בחקיקה ופסיקה והכרות מעמיקה עם יסודות המשפט וההליכים המעצבים את השיטה המשפטית. בד בבד מאופיין בית הספר במחויבות עמוקה לנושאים חברתיים עקרוניים, לזכויות האדם ולאזרחות מעורבת.
בשבוע שעבר (ד') נפתחה תערוכה חדשה של בית ספר לאמנות - אחות רחמנייה, המציגה את עבודותיה של האמנית מירב הימן. אוצרות: שירה פרידמן. התערוכה מתארחת בגלריית טרומפלדור של המחלקה לאמנויות, אוניברסיטת בן-גוריון בנגב, בעיר העתיקה באר-שבע. העבודות בתערוכה משתייכות לתקופה המוקדמת ביצירתה של מירב הימן, ומתארות מצבי קיצון ואבסורד במרחבים ציבוריים ובחללים ביתיים אינטימיים. העבודות חושפות את גבולותיה של האינטימיות, משרטטות את תוואי הקשרים האנושיים ומדגישות את הפגיעוּת האנושית ואת התלות האנושית ההדדית. המפגשים המתועדים בהן מפנים תשומת לב לזיקה שבין אינטימיות, כוח ונורמות חברתיות.