השבוע חנכנו רשמית את בניין בית הספר לעבודה סוציאלית ע"ש פיטר באריס.

הטקס, שכלל קביעת מזוזה, גזירת סרט וסיור בבניין החדש, התקיים במעמד משפחת לבנת, ידידי המכללה, עו"ד גלעד שר, יו"ר הוועד המנהל בספיר, פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה, מר אלון גייר, דיקן הסטודנטים, פרופ' עמרי ידלין, נשיא המכללה לשעבר ויוזם בניית בניין בית הספר, ד"ר לאה שלף, ראשת ביה"ס לעבודה סוציאלית בספיר ופרופ׳ אורית נוטמן שורץ, ראשת בית הספר היוצאת.

פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה: "בנין בית הספר לעבודה סוציאלית לא היה נבנה ללא תרומתה הנדיבה של משפחת לבנת וללא הסיוע והדחיפה של דורון ומריאן. תרומה זו היא ביטוי משמעותי לשותפות ולמחויבות העמוקות של המשפחה למכללת ספיר, לרוח ספיר ולאקדמיה מעולה, המחוברת לחברה הישראלית ולאתגריה."

אלון גייר, דיקן הסטודנטים: "מדובר בתרומה ייחודית ומשמעותית למכללה האקדמית ספיר. לבית הספר לעבודה סוציאלית השפעה נרחבת על סביבתינו, והוא מוציא מדי שנה עובדות ועובדים סוציאלית מקצועיים ובעלי ערכים לטובת כל מדינת ישראל."

חנוכת בניין 14 ע"ש פיטר האריס

More News

בית הספר לאמנויות הקול והמסך זכה באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי, וסרט הגמר ׳שמעי קלמי׳ של בוגרת בית הספר זכה בקטגוריית סרט הסטודנטים הטוב ביותר בטקס פרסי הפורום הדוקומנטרי לשנת 2023. בטקס שנערך אתמול (ב׳) במרכז בתרבות אניס ביפו, זכה בית הספר לאמנויות הקול והמסך במכללה האקדמית ספיר באות הוקרה להישגים מיוחדים בתחום הקולנוע הדוקומנטרי. בוועדת הפרס נימקו כי ״בית הספר הפך עם השנים לחלק משמעותי וחשוב בעיר שדרות ובשאר יישובי העוטף, רבים מתלמידיו ובוגריו מגיעים מהדרום ונשארים לעבוד וללמד בדרום.
חדש על המדף - במילא גורלך נחרץ
ספר חדש לנורית גרץ, פרופ' מן המניין במחלקה לתרבות - יצירה והפקה - "ממילא גורלך נחרץ". מעל לשלושה מיליון איש כבר מתו בעולם, מספר הנדבקים בישראל הגיע לשני מיליון מאתיים, ראש הממשלה הכריז על תקנות חירום לסגר כללי, ואני עוברת מאוראן לפירנצה, ומפירנצה לאתונה ועוד אחורה, ומגיעה בסופו של דבר למגפה בתבאי, שהתרחשה במאה החמישית לפני הספירה במחזה של סופוקלס, אדיפוס המלך.