אתמול (ב') נערך טקס הענקת מלגות מטעם בנק לאומי במכללה האקדמית ספיר, במעמד נשיא המכללה האקדמית ספיר, פרופ' ניר קידר, דיקן הסטודנטים, אלון גייר, סמנכ"לית משאבי אנוש של לאומי, אביבית קליין, מנהלת אחריות תאגידית של לאומי, קרן טאירי ומנהלת סניף שדרות של לאומי, אורלי זינצ׳ק. 

בטקס המרגש הוענקו מלגות ל-25 סטודנטיות וסטודנטים מהפריפריה החברתית הגיאוגרפית. 

אביבית קליין, סמנכלית משאבי האנוש של לאומי: ״לאומי פועל רבות בקהילה למען דור העתיד של מדינת ישראל. אנחנו רואים חשיבות עליונה בקידום ופיתוח של צעירות וצעירים בכל רחבי הארץ, כדי להבטיח את עתידה של ישראל ולאפשר הזדמנות שווה לכולם.ן. בחרנו במקרה זה לשתף פעולה עם האנשים המדהימים בספיר, בין השאר בשל האופן שבו מעניקה המכללה מעטפת רחבה לכל המגזרים, ומקדמת גיוון ושילוב בשעריה״.

פרופ' ניר קידר, נשיא המכללה האקדמית ספיר: המכללה האקדמית ספיר מהווה מזה שני עשורים ויותר עוגן אקדמי, תרבותי, חברתי וטכנולוגי בנגב המערבי. מברך על שיתוף הפעולה ומודה להנהלת בנק לאומי על ההשקעה הרבה והתמיכה בסטודנטים ובסטודנטיות, דור העתיד של כולנו.

אלון גייר, דיקן הסטודנטים המכללה האקדמית ספיר: "המלגות הללו מסייעות בצורה משמעותית לסטודנטים מצטיינים, שנפגעים מיוקר המחיה ומתמודדים עם קשיים בדרכם לסיים את התואר. תודות לתרומה הנדיבה של בנק לאומי וההבנה העמוקה את צורכי הסטודנטים, אנחנו מצליחים יחד לסייע להם בלימודיהם".

More News

הרצאה בניהול משאבי אנוש
מובילת תחום ה-HR Transformation באמדוקס במפגש עם סטודנטים לניהול משאבי אנוש. איך בונים יחידת משאבי אנוש שמתפקדת כשותף אסטרטגי בארגון גלובלי, המונה עשרות אלפי עובדים? את התשובה לשאלה המאתגרת הזו קיבלו השבוע סטודנטים משנה ג' במחלקה לניהול משאבי אנוש, במפגש מיוחד עם גב' נאוה איל, Head of HR Transformation & Operational Excellence בחברת אמדוקס (Amdocs). המפגש, שהתקיים כחלק מהחיבורים שמבצעת המכללה בין העולם האקדמי לתעשייה, העניק לסטודנטים הזדמנות נדירה להציץ אל "מאחורי הקלעים" של תהליכי עומק באחד הארגונים המובילים במשק.
ביקור מגרמניה בספיר
לאחרונה אירחנו בספיר משלחת ממשרד החינוך הפדראלי הגרמני וממרכז התיאום לחילופי נוער ישראל-גרמניה ConAct, שהגיעו לישראל לחתימה על הסכם חילופי נוער וצעירים משתי המדינות לשנת 2026. עוד הצטרפו לביקור: נציגים ממשרד החוץ ומהרשות הישראלית לחילופי נוער וצעירים. חברות וחברי המשלחת הגיעו לספיר אחרי ביקור באתר הנובה ונפגשו עם ד"ר אורי לב, דיקן לעניינים אקדמיים ועם לימור פלנטר פרן, ראש המשרד הבינלאומי.