דניאל מאורר ועומר סתוי, סטודנטים שנה ג' לתקשורת, זכו במלגה התחרותית מבית הספר הגבוה על שם לואי לומייר בפריז

מאורר וסתוי יקחו חלק בתכנית הכשרה לעריכת פודקסטים ותוכניות תעודה רדיופוניות

דניאל ועומר, סטודנטים שנה ג׳ ממסלול רדיו ושידורים דיגיטליים במחלקה לתקשורת, זכו במלגה התחרותית של בית הספר הגבוה על שם לואי לומייר בפריז. למלגה הוגשו מאות מועמדים, מתוכם נבחרו דניאל ועומר, שיקחו חלק בתכנית הכשרה לעריכת פודקסטים ותכניות תעודה רדיופוניות שתתקיים הקיץ (אמצע יולי- אוגוסט) בבית הספר בשפה האנגלית.

ד"ר מוטי גיגי, ראש המחלקה לתקשורת: "אני שמח ונרגש על הזכייה של הסטודנטים במלגה היוקרתית ע"ש לואי לומייר. זהו שיתוף הפעולה הבינלאומי הראשון של המחלקה לתקשורת עם המכון הצרפתי. אני מאמין שזו תחילתה של שותפות ארוכת טווח".

ד"ר אלה בן עטר, ראש מסלול רדיו ושידורים דיגיטליים: "דניאל ועומר הינם סטודנטים מקצועיים ויצירתיים, אני שמחה ומברכת אותם על זכייתם במלגה שתוביל אותם לכבוש פסגות חדשות בעולם התקשורת".

מסורת פרסי ההוגנות המגדרית במכללת ספיר נמשכת. גם השנה נשלחו הצעות רבות מכל קהילת ספיר: סגל אקדמי ומנהלי, סטודנטיות וסטודנטים, אשר הכילו רעיונות מגוונים לשיפור ההוגנות המגדרית במכללה.
חדש על המדף
צדיקות למהדרין: נשים מהאמיש ונשים חרדיות מתדיינות עם המדיה Strictly Observant: Amish and Ultra-Orthodox Jewish Women Negotiating Media "מקובל לחשוב שנשים מהאמיש ונשים חרדיות הן שמרניות, צייתניות וכנועות. המחקר המשווה שערכתי מלמד שהמציאות מורכבת הרבה יותר." כיצד הצליחה חוקרת ישראלית להיכנס אל קהילת האמיש בפנסילבניה, אחת הקהילות הסגורות והמסקרנות ביותר בעולם? איך חיה יהודייה שומרת מצוות בבית נוצרי, שבו שומן חזיר מופיע בכל מתכון? כיצד הסכימו נשות האמיש לשתף פעולה עם מחקר אקדמי? איך מנהלים מחקר בחווה מבודדת, ללא חשמל וללא אינטרנט? כיצד מפיצים שאלונים עם סוס ועגלה, בקהילה שבה אין מכוניות?