המכללה האקדמית ספיר
פסטיבל קולנוע דרום
המכללה האקדמית ספיר בית הספר לאמנויות הגול והמסך

מאחורי הקול והמסך | מפגש 4

בית הספר לאמנויות הקול והמסך ופסטיבל קולנוע דרום מארחים באולפן הטלוויזיה בספיר את היוצרת, התסריטאית והשחקנית עטורת הפרסים, דנה מודן.

בהנחיית היוצר והבמאי, רני בלייר, ראש מסלול משחק ויצירה וראש התואר הראשון, בביה"ס לאמנויות הקול והמסך.

דנה מודן מבכירות היוצרות והשחקניות בתעשיית הקולנוע והטלוויזיה בישראל. הסדרות בהובלתה כיוצרת, תסריטאית ושחקנית זכו לשבחים ולפרסים רבים מטעם האקדמיה הישראלית לקולנוע וטלוויזיה בהם פרס הקומדיה והתסריט הטובים ביותר על הסדרה "ככה זה" (2019), פרס השחקנית והתסריט הטובים ביותר על הסדרה "אננדה" (2013), פרס הדרמה הטובה ביותר על הסדרה "אהבה זה כואב" (2005). בימים אלה עובדת עם אחותה, רותו מודן, על סרט קולנוע באורך מלא.

Ran Blair
דנה מודן

קישור לזום

הוספה ליומן 2021-03-15 19:00:00 2021-03-15 20:00:00 דנה מודן מתארחת בספיר אמנויות הקול והמסך המכללה האקדמית ספיר (ערב) info@sapir.ac.il Asia/Jerusalem public