לוגו הפורום הפמיניסטי במכללה האקדמית ספיר
לוגו מעיין במדבר
The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

يتشرف قسم الوحدة لدعم الطلاب العرب والمنتدى النسوي في كلية سبير الأكاديمية بدعوتكم لحضور
عرض فيلم "دُمى" الحائز على جائزة أفضل فيلم وثائقي في مهرجان Urban Tv، كما ستشاركنا الحديث مخرجة الفيلم.
فيلم " دُمى" هو أول فيلم وثائقي يطرح قضية الاعتداء الجنسي على المرأة العربية. يروي الفيلم قصة ما بعد الاعتداء الجنسي في المجتمع العربي، ويلامس الفيلم واقع الفتيات والنساء العربيات اللواتي تعرضن للاعتداء وأُجبرن على عدم افصاح الأمر وابقاءه سرًا.
آراء حول الفيلم:

• "فيلم ممتاز ومذهل" (לונדון וקירשנבאום)
  • " دُمى" أول فيلم وثائقي تجرأ بتناول قضية العنف الجنسي داخل الأسرة في المجتمع العربي" (דני בר).
  • "تشير مخرجة الفيلم إلى تميز بالفن السينمائي وليس فقط بحبكة القصة".  (הכל תרבות)
  • "فيلم عبير هو فيلم رائد، ومن أقوى الأفلام التي شاهدتها على الإطلاق حول قضية العنف الجنسي ضد النساء. دون شك للفيلم مساهمة في إحداث التغيير". (عضو الكنيست دوف حنين/ דב חנין في برنامج "עושים סדר" גל גבאי)

رابط الزوم

הפורום הפמיניסטי של מכללת ספיר והיחידה לקידום הסטודנטים הערבים שמחים להזמין
להקרנת הסרט "דומא", זוכה פרס הסרט הדוקומנטרי הטוב ביותר בפסטיבל Urban TV ושיחה עם יוצרת הסרט
הסרט התיעודי הראשון מסוגו העוסק בפגיעה מינית בנשים ערביות. הסרט מתאר את המסע בעקבות הפגיעה המינית המודחקת בחברה הערבית ונותן ביטוי לנערות ונשים ערביות שהותקפו ונאלצו לשמור זאת בסוד.
מתוך התקשורת:

• "סרט מצוין ועשויי יוצא מן הכלל" (לונדון וקירשנבאום)
  • 'דומא', הסרט התיעודי הראשון שמעז לעסוק בנושא אלימות מינית בתוך המשפחה בחברה הערבית" (דני בר)
  • "הבמאית מתייחסת לאמנות הקולנועית בפני עצמה ולא רק לסיפור" ("הכל תרבות")
  • הסרט של עביר הוא סרט פורץ דרך, ואחד הסרטים החזקים שראיתי אי פעם בכלל על שאלה של אלימות ואלימות מינית של נשים. הסרט הזה הוא תרומה לעשיית השינוי" (ח"כ דב חנין בתוכנית "עושים סדר" עם גל גבאי)

קישור לזום