דניאל מאורר ועומר סתוי, סטודנטים שנה ג' לתקשורת, זכו במלגה התחרותית מבית הספר הגבוה על שם לואי לומייר בפריז

מאורר וסתוי יקחו חלק בתכנית הכשרה לעריכת פודקסטים ותוכניות תעודה רדיופוניות

דניאל ועומר, סטודנטים שנה ג׳ ממסלול רדיו ושידורים דיגיטליים במחלקה לתקשורת, זכו במלגה התחרותית של בית הספר הגבוה על שם לואי לומייר בפריז. למלגה הוגשו מאות מועמדים, מתוכם נבחרו דניאל ועומר, שיקחו חלק בתכנית הכשרה לעריכת פודקסטים ותכניות תעודה רדיופוניות שתתקיים הקיץ (אמצע יולי- אוגוסט) בבית הספר בשפה האנגלית.

ד"ר מוטי גיגי, ראש המחלקה לתקשורת: "אני שמח ונרגש על הזכייה של הסטודנטים במלגה היוקרתית ע"ש לואי לומייר. זהו שיתוף הפעולה הבינלאומי הראשון של המחלקה לתקשורת עם המכון הצרפתי. אני מאמין שזו תחילתה של שותפות ארוכת טווח".

ד"ר אלה בן עטר, ראש מסלול רדיו ושידורים דיגיטליים: "דניאל ועומר הינם סטודנטים מקצועיים ויצירתיים, אני שמחה ומברכת אותם על זכייתם במלגה שתוביל אותם לכבוש פסגות חדשות בעולם התקשורת".

פסטיבל קולנוע דרום הבינלאומי ה-22 ננעל אתמול בערב (יום ד') במכון הצרפתי בתל אביב.
באירוע האקתון DisasterTech בנושא התמודדות עם אתגר השיטפונות העולמי, שנערך השבוע (שלישי) במרכז לחדשנות ויזמות במכללה האקדמית ספיר, זכו קבוצת הסטודנטים: שי מנשרי, עירית חולי נחום, איתי זסלבסקי וברק ספיר בפרס על הפתרון שהעלו.